Tehnički kutak > Tuning skutera

Štelanje skutera

<< < (2/3) > >>

libje:
ako ćeš me poslušat uradit ćeš slijedeće: karb ponovno poštelaj kako bi ti svjećica bila malo svjetlije boje od sadašnje, znači još zraka.....to bi ti lako mogao biti razlog variranja u ubrzanju jer na većim otvorima gasa smjesa ima previše benge a premalo zraka pa se lagano guši :hello:

cvele60:

--- Citat: ---Sportski auspuh by Generic
--- Kraj citata ---
Aj slikaj taj auspuh da ga procenimo... :toothy11:

pinbot:

--- Citat: libje - 15 Srpanj, 2009, 16:01:02 ---ako ćeš me poslušat uradit ćeš slijedeće: karb ponovno poštelaj kako bi ti svjećica bila malo svjetlije boje od sadašnje, znači još zraka.....to bi ti lako mogao biti razlog variranja u ubrzanju jer na većim otvorima gasa smjesa ima previše benge a premalo zraka pa se lagano guši :hello:

--- Kraj citata ---

Ne osjećam gušenje, ono da trokira, ali probat ću odvrnut za četvrtinu kruga (sad je na 1,5 kruga od potpuno zategnutog). Da li može štetit kitu konstantna smjesa sa više zraka?

--- Citat: cvele60 - 15 Srpanj, 2009, 17:14:43 ---Aj slikaj taj auspuh da ga procenimo... :toothy11:

--- Kraj citata ---

Evo auspuha, nisam stigao slikat, ali ovako izgleda

ivanm:
nesmije biti presiromašna smjesa, od toga se pregrijava cilindar..
bolje mrvu bogatija neg idealna ak već nemožeš potrefiti skroz dobro, ali siromašna NIKAKO!!

radomir.g:
Ivanm ima fobije od zaribavanja Sporta :)
Mislim da ti je problem u auspuhu sto ti ide sporo od 50-80... A moze biti i do nepostelovanog prenosa i tvrde centralne...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju