Općenito > Servisi

Piaggio Servisna Mreza

(1/3) > >>

Shomi:
Dakle interesujeme Piaggio Servisna Mreza,posto u servisnoj knjizici sam dobio mapu svi servisa na Balkanu (Srbija,Hrvatska,Bosna,Crna Gora)...Na mapi su oznaceni piaggio-vim znakom...Moje pitanje da li oni saradjuju...Posto planiram sa Typhoon-om na More u Crnu Goru 512 km i nesto zakuca a ja imam garanciju i servis u Crnoj Gori da li bi ja mogao kod njih da popravim...ili na primer krenem u Hrvatsku na letovanje i stane mi motor jer bih mogao na garanciju u servis u Hrvatskoj?????

Chupsy:
u teoriji da, u praksi kod nas ne...

ivanm:
ma to je kod nas sranje...
mom kolegi su prodali priču da za baotiana kojeg je kupio prije pola godine u Pevecu nemaju dijelove jer je Pevec u stečaju  ::)

Iwo SR Tuono:
na razini države u koji god servis da dođeš a skuter je pod garancijom oni su dužni riješiti problem pod garancijom

a ak ideš u drugu državu to neznam da piaggio ima europsku garanciju...treba vidjet

black-rox:

--- Citat: Chupsy - 11 Travanj, 2010, 10:47:49 ---u teoriji da, u praksi kod nas ne...

--- Kraj citata ---

Zašo pišeš gluposti,kad neznaš,ako je motor pod garancijom nije važno di je kupljen,netko može kupiti motor npr u njemačkoj i u hrvatskoj ima normalno garanciju,prije se malo informiraj onda ljudima davaj savjete i da sad mi ne počneš sa spikama da sam ja najpametniji,to mi je posal ako kome ča treba neka slobodno pita na pm :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju