Tehnički kutak > Tuning skutera
problem !!
dhorvat:
--- Citat: PitBull Aerox - 15 Srpanj, 2009, 13:30:38 ---To je moguce da se odvrnulo, desilo se meni, kad je ugasen kotac bude zablokiran, sto je logicno, a kad palis kao da palis motor na brzine ali u brzini... Nesto je oko kvacila, ali steta za tebe, trenutno nemamo gatara na forumu tako da ces morati ipak sam pogledat...
--- Kraj citata ---
:toothy12: :icon_biggrin:
Kod nas na forumu bi bogme dobro zarađivao. :icon_tongue:
Svatko ima pitanja bez da prvo pogleda šta mu je :toothy3:
metak:
danas sam gledao federe nisu pukli sad jedino ta matica nisam skidao remenice pa nisam dobro vidio,,u mene je seriska lamela da nije slucajno do toga.?
metak:
--- Citat: gokiSP - 15 Srpanj, 2009, 02:25:28 ---jel samo krece sam ili i u voznji kad pustis gas motor radi na povisenim okretajima?
--- Kraj citata ---
motor mi ide oko 20-30 km/h bez gasa
libje:
kod jednog frenda mi je šaraf lera pukao unutar karba, zapravo je nešto bilo s navojem neznam točno......ugl. okretanje šrafa nije ništa vrijedilo, ali on to nije skonto pa je promjenio i feder kontrasta i federčiće dok nije uvidio pravi kvar......(to je sve bilo nakon jednog žešćeg pada pa mu to baš i nije bio jedini problem :sad1:)
ugl. simptomi su mu bili kako kod tebe, npr nije mogao sa skutom se negdje okrenuti unazad i sl.
metak:
ja sam kupio nov karb.prije mjesec dana,,tako da nije do ler gasa,,a samo sam napravio 2-3 kruga sa njim..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju