Tehnički kutak > Blokade

Vi koji ste radili elek. blokade????

<< < (3/3)

igor.sb:

--- Citat: SlowRider - 04 Svibanj, 2007, 12:38:39 ---Ja ne radim blokade sa potenciometrom, jer je potenciometar za internu uporabu i osjetljiv je.

--- Kraj citata ---

kako spajas kondice, jel ih stavljas na plocicu ili vise na zicama, ili nesta drugo

Punisher:

--- Citat: igor.sb - 04 Svibanj, 2007, 13:08:14 ---
--- Citat: SlowRider - 04 Svibanj, 2007, 12:38:39 ---Ja ne radim blokade sa potenciometrom, jer je potenciometar za internu uporabu i osjetljiv je.

--- Kraj citata ---

kako spajas kondice, jel ih stavljas na plocicu ili vise na zicama, ili nesta drugo

--- Kraj citata ---
Nije ti važno njihovo sastavljanje... kondenzatori su skroz lagani tako da ih uopće nije potrebno stavljati na pločicu da bi se držali... možeš ih jednostavno zalemiti i omotati izolir trakom pa si siguran...
Jedino ako želiš estetsku blokadu samo naprijed, znam kako je kad i najjednostavniju stvar želiš napraviti da bude nešto posebnije (govorim iz vlastitog iskustva  :laughing7: ) :icon_thumright:

igor.sb:

--- Citat: Punisher - 04 Svibanj, 2007, 16:26:44 ---
--- Citat: igor.sb - 04 Svibanj, 2007, 13:08:14 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---
Nije ti važno njihovo sastavljanje... kondenzatori su skroz lagani tako da ih uopće nije potrebno stavljati na pločicu da bi se držali... možeš ih jednostavno zalemiti i omotati izolir trakom pa si siguran...
Jedino ako želiš estetsku blokadu samo naprijed, znam kako je kad i najjednostavniju stvar želiš napraviti da bude nešto posebnije (govorim iz vlastitog iskustva  :laughing7: ) :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

meni je na kraju ispalo najednostavnije da sam zalemio na plocicu, posto sam imao jednu sa seriskim spojevima (nesta sto smo u skoli radili) i sve to fino stavio u kuticu od nakita i izljepio izolirkom da se ne otvori slucajno

ustvari ja ovo mogu ostaviti u kutici, samo nadovezem preko zica jos jedan kond

Sugar:
ova tema ide pod kljuc i bilo kakve rasprave u vezi blokada nastavite ovdje:

http://www.mojskuter.com/forum/index.php?topic=2127.0

zakljucavam zato sto ce bit samo jedna tema za blokade opcenito

voli vas vas moderator    :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju