Tehnički kutak > Tuning skutera

Princip izrade auspuha

<< < (8/9) > >>

SF2osk:
probao sam i ja napravit ..ma nema sanse neznam kak je to lik napravio ali svaka mu cast ...sve lijepo izrzem kak treba ali bas te konusne oblike je nezgodno za oblikovat uvijek budu nepravilni ..pa sam odlucio kupit.imao sam gianeli spuh koji je utucen strasno ali top mi je ostao pa sam mogao slozit nesto...treba netko iskusan za to radit  radio sam od prokroma 1 mm 

Benjamin:

--- Citat: igor.sb - 04 Svibanj, 2007, 01:20:51 ---
--- Citat: Sugar - 04 Svibanj, 2007, 01:13:16 ---al je to za tvoj motor radjeno,jel?

radjeno je samo po nekom izgledu?jesi imao kakve nacrte?na kolko bu rezonancija? :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

prico sam s josipom to je rađeno po nacrtima od jolly moto spuha, nije rađeno za njegov, po slikama ne mogu skuziti koji je skut, sp nije posto je zracnjak na slici, a bit ce da nije ni sr 150 po disku odozada

--- Kraj citata ---

Ceka hoces rec da sr nemre imati disk iza?Tvornicki nema ali se da metnuti.Tak da je to najvjerojatnije sr.

vpucko:

--- Citat: Sugar - 04 Svibanj, 2007, 01:13:16 ---al je to za tvoj motor radjeno,jel?

radjeno je samo po nekom izgledu?jesi imao kakve nacrte?na kolko bu rezonancija? :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

prico sam s josipom to je rađeno po nacrtima od jolly moto spuha, nije rađeno za njegov, po slikama ne mogu skuziti koji je skut, sp nije posto je zracnjak na slici, a bit ce da nije ni sr 150 po disku odozada

--- Kraj citata ---

pa nije zracnjak pogledaj bolje, samo je stavio tu plastiku cilindar ima vodeno hladjenje

Benjamin:

--- Citat: vpucko - 10 Srpanj, 2007, 23:11:23 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

pa nije zracnjak pogledaj bolje, samo je stavio tu plastiku cilindar ima vodeno hladjenje

--- Kraj citata ---

Da sad sam isao gledati a vidi se i po rami da se raid o piaggiu.Tak da je SP180 to.Samo sma listao i gledao spuh nisam bas obracao pozornost na druge stvari.Ali ono opet stoji da moze biti SR s diskom.

igor.sb:
ma 180-ka je, ima i runnerovu felgu

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju