Tehnički kutak > Tuning skutera
Princip izrade auspuha
vpucko:
eo ja se upravo s poznanikom dogovorio i ovih dana ce mi napravit auspuh, radi u nekoj servisu za aute a stari mu ima limariju ;) donjeo sam mu nacrte od zx-a i slozit ce ga za cugu hehehe :) i onda samo top nabavim tj. tu sam negdje na forumu vidio da neko pravi samo top za 50 kn znaci tu kupim i to je to auspuh za 70 kn ;)
ivanm:
tak bi ja trebao skratit granu od pežoa, za 15 cm dobio bi 1500-2000 okr..
Mr J:
--- Citat: ivanm - 08 Svibanj, 2007, 22:17:05 ---tak bi ja trebao skratit granu od pežoa, za 15 cm dobio bi 1500-2000 okr..
--- Kraj citata ---
preopterecenje za radilicu...
na koliko se sada vrti 9000?
ivanm:
na 8500, sad se vrti ko gus, jasno da je dosta ali do 10 000 mislim da nebi trebalo bit problema..
ma radi mi dobro skut, to sam naveo samo kao opciju kad vidiš da je hac svoga pripasao..
Mr J:
--- Citat: ivanm - 09 Svibanj, 2007, 09:09:41 ---na 8500, sad se vrti ko gus, jasno da je dosta ali do 10 000 mislim da nebi trebalo bit problema..
ma radi mi dobro skut, to sam naveo samo kao opciju kad vidiš da je hac svoga pripasao..
--- Kraj citata ---
A cuj, zracnjak je i k tome visoki okretaji po ljeti mislim da bi bilo problema... Trebalo bi rijesiti hladjenje, a ja bi to sa prisilnim strujanjem zraka...
Samo zrak usmjeris ka cilindru, dodatno..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju