Tehnički kutak > Tuning skutera

runner 99. godiste potrosnja benzina i ulja

<< < (2/3) > >>

zokizo:
sve je serijsko gore osim auspuha bas sam prije neki dan napunio tank da vidim kolko trosi i otprilike 7 l na 100km pa mi je malo cudno auto 110ks mi netrosi tolko
a vozim normalno ono ako je prazna cesta ful gas,,dobro to za benz mi nije tolko vise me brinulo ovo za ulje

gokiSP:
i ovo za ulje ti je normalno...

dino gp1:

--- Citat: zokizo - 14 Srpanj, 2009, 19:24:53 ---sve je serijsko gore osim auspuha bas sam prije neki dan napunio tank da vidim kolko trosi i otprilike 7 l na 100km pa mi je malo cudno auto 110ks mi netrosi tolko
a vozim normalno ono ako je prazna cesta ful gas,,dobro to za benz mi nije tolko vise me brinulo ovo za ulje

--- Kraj citata ---

Trebaš uštelati karb a sa litrom ulja bi trebao preći oko 1000 km tako da ti je potrošnja ulja sasvim ok :icon_thumright:

Shomi:
Ja imam typhoon-a 2009 imao sam isti problem...Sad sam sve sredio(mislim u servisu,pod garancijom je) i potrosnja ulja je  1l 1200-1300 km (Motul Scooter Expert 2t) a benzina 4,3 l na 100 km...Sve seriala...

dino gp1:

--- Citat: Shomi - 14 Srpanj, 2009, 21:39:48 ---Ja imam typhoon-a 2009 imao sam isti problem...Sad sam sve sredio(mislim u servisu,pod garancijom je) i potrosnja ulja je  1l 1200-1300 km (Motul Scooter Expert 2t) a benzina 4,3 l na 100 km...Sve seriala...

--- Kraj citata ---

Potrošnja bi mogla ići još dole, meni je serijala sa mhr replica spuhom i multivarom trošila oko 4,5 l na 100 km :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju