Tehnički kutak > Tuning skutera

tuning scootera

<< < (15/22) > >>

J.U.R.C.A:

--- Citat: SlowRider - 15 Srpanj, 2009, 11:44:39 ---Corsa se vrti vise od sporta, problem je odrzavati temp. sa tom termo grupom. Recimo po trenutnom vremenu vani, temp. bi sigurno bila za nekih 10°C veca, znaci 90+, a pri toj temp. osjetno pada snaga. Jedino da se ubaci jos jedan kiler sto i nije neki problem.

Koje je radno podrucje za corsu, odnosno za koliko vise rpm otprilike od sporta?

Taj spuh ima krivulju razvijanja snage kao serijski spuh S2, samo sto je krivulja jos malo pomaknuta u "desno" prema visokim rpm, i snaga je za par ks veca  :laughing9:

--- Kraj citata ---
Corsu ohladis i sa jednim killerom plus stavis nesto veci fergazer i samim time ga hladis!
npr 19 mm dellorto ili pwk 24
eventualno 21 dellorto ali ja nebi !

radno podrucje za corsu je  ~ 11500 okretaja.taman za ugodit nardu ;)

J.U.R.C.A:

--- Citat: psycho - 15 Srpanj, 2009, 13:04:30 ---znaci ovako slazem se sa tim sto kaze jurca uzimam trophy kit. dali se na na taj kit moze staviti zx ili mora biti yasuni itd.ja bi naj vise volio kada bi mi motor vukao od nule do nekih 50-60 kao blesav, imam vec malosi multivar koju odprilike gramazu rolica da uzmem u obzir.i dali moze biti kvacilo delta ili vec nesto drugo

--- Kraj citata ---
rr spuh ili neki takvog tipa dakle low end i midle rpm podrucje!

delta ti je na takav setup nepotrebna!

psycho:
alj ja vec imam deltu pa sam mislio zasto kupovati novo rms kvacilo ako mi je jos iskoristiva delta kupiti cu samo rms zvono, a sto se tice karburatora valja li delorto 17,5 novi mi je

dino gp1:

--- Citat: psycho - 15 Srpanj, 2009, 14:41:04 ---alj ja vec imam deltu pa sam mislio zasto kupovati novo rms kvacilo ako mi je jos iskoristiva delta kupiti cu samo rms zvono, a sto se tice karburatora valja li delorto 17,5 novi mi je

--- Kraj citata ---

Ako ćeš uzeti zx spuh biti će ti i karb 17,5 ok ali će ti ostati sigurno 25% snage tog kita neiskorišteno...

dhorvat:

--- Citat: Drnda-1 - 15 Srpanj, 2009, 12:10:30 ---ivane, jel to original glava od sporta, jer ne vjerujem da ima dvodijelnu glavu obicni sport
a drugo je na kojim okretajima je najveca snaga replice za pezo sf? lc

--- Kraj citata ---

Polini daje dvodjelnu glavu sa Sportom, slagali smo jednog na NRG Poweru  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju