Tehnički kutak > Tuning skutera
Kvacila za skutere
dino gp1:
--- Citat: ivan24 - 31 Srpanj, 2009, 22:02:09 ---Pozdrav......kada sam kupovao mašinu za skut sve u kompletu sam dobio i nekaakvo mallosijevo kvačilo ali je bilo bez federića koliko sam gledao isto je kao i serijsko samo su one paknice šire i duže....e sada pitanje, kupio sam mallosijeve federiće kvačila (one kaj se u kompletu dobiju bijeli,zeleni i žuti),jeli je to pakiranje samo za serijska kvačili ilil može i na ovo???mislim stavio sam ih gore i skut vozi,samo me zanimaa jeli postoje federići baš za to malosijevi kvačilo????jel bi se kaj dobilo sa njima???? puno hvala.......
--- Kraj citata ---
Malossi proizvodi i za serijsko i za malossi kvačilo, znači na malossi kvačilo idu posebni federići za to kvačilo :)
MotoManijak:
dino sory sto sam radio novu temu al da te pitam posto je to g-maxi kvacilo jeftinije i kao bolje jel se to bolje isplati uzet nego deltu.jel je to kvacilo bolje od delte i jel ga je jako tesko ustelat
dino gp1:
--- Citat: MotoManijak - 31 Srpanj, 2009, 22:16:12 ---dino sory sto sam radio novu temu al da te pitam posto je to g-maxi kvacilo jeftinije i kao bolje jel se to bolje isplati uzet nego deltu.jel je to kvacilo bolje od delte i jel ga je jako tesko ustelat
--- Kraj citata ---
To je samo prijateljski savjet, ovako je sve na jednom mjestu, pregledno je i moderatori imaju manje posla :icon_thumright: :icon_thumright:
Što se tiče kvačila to bi trebao pitati nekoga tko je imao iskustva sa tim kvačilom, ja nisam pa ne želim ništa govorit da te ne bi krivo informirao :)
MotoManijak:
e dino a jel znas mozd nekog ko jeimo iskustva
dino gp1:
--- Citat: MotoManijak - 31 Srpanj, 2009, 22:58:36 ---e dino a jel znas mozd nekog ko jeimo iskustva
--- Kraj citata ---
:dontknow:
Ako je netko sa foruma javiti će se tu u temi :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju