Tehnički kutak > Tuning skutera

Kvacila za skutere

<< < (12/70) > >>

Ive_MHR:
probao ja to od rms, moze se ga tu u puli dobit za 200 i nes kuna, jer tip ima ducan i skoro sve od rms ima ili konkurencije, i vrtio bi dosta al dok krece mu treba.. jer nismo imali plavih da probamo

MotoManijak:
e a koje bi zvono i kvacilo preporucili za 125icu cetverotaknu.odnosno 125 kubika motor.koje kvacilo i zvono

mhr-team:
rms i delta su skoro dva ista kvačila... tip koji je radio za malossi je otvorio svoju vlastitu firmu motoforce (rms)  :icon_thumright:

R3nchi:

--- Citat: mhr-team - 28 Srpanj, 2009, 22:30:32 ---rms i delta su skoro dva ista kvačila... tip koji je radio za malossi je otvorio svoju vlastitu firmu motoforce (rms)  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Jel moze neko postat direkt link gdje se to rms kvacilo nalazi na moto becony stranici jel se ja tamo qurca nemogu snaci!!

lunic:

--- Citat: Ive_MHR - 26 Srpanj, 2009, 16:47:01 ---probao ja to od rms, moze se ga tu u puli dobit za 200 i nes kuna, jer tip ima ducan i skoro sve od rms ima ili konkurencije, i vrtio bi dosta al dok krece mu treba.. jer nismo imali plavih da probamo

--- Kraj citata ---

Mi mozes rec tko u Puli drzi RMS tj. koja trgovina?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju