Tehnički kutak > Tuning skutera

Kvacila za skutere

<< < (9/70) > >>

SlowRider:

--- Citat: dhorvat - 15 Srpanj, 2009, 13:51:35 ---U praksi: imao sam prvo serijsko kvačilo sa serijskim zvonom (cca 50 000 km) i start je bio OK. Ali čim sam stavio 25% duži primar, kvačilo je počelo kurit zvono radi prevelikog proklizavanja. Stavio sam najmekše federe (serijske rabljene) i problem je bio ajmo reći rješen, odnosno nije se kuplung pregrijavao više, ali start je bio barem 30% lošiji nego sa serijskim primarom. I kada sam kupio Hebo kvačilo i RMS zvono, situacija se dosta poboljšala.

--- Kraj citata ---

Hm, kvacilo od 50 000 usporedjivati sa nekim novim, jos je serijsko kvacilo  :icon_scratch:

BTW Malossi fly za piaggio 50 i malossi fly za minarelli nisu ista kvacila sto se tice feroda. Ovo za piaggio ima sire ferode sto rezultira boljim startom, isprobano  :icon_thumright:

tomof10:
za ovo 2g kvacilo imo mi ga frend neznam koliko km al uglavnom kvacilo je pre jebeno samo sto se njemu raspalo (puklo) sad neznam kako konstrukcija federa je dobra lako je za montirat ih i sve!

J.U.R.C.A:
nelose kvacilo. odlikuje ga mogucnost stelanja bez skidanja federa.dakle prednabijanjem opruge kljucem.

jedino sto mi se ne svida je njegova cjena !

3alfa3:

--- Citat: tomof10 - 15 Srpanj, 2009, 14:21:55 ---za ovo 2g kvacilo imo mi ga frend neznam koliko km al uglavnom kvacilo je pre jebeno  ;D (puklo) sad neznam kako konstrukcija federa je dobra lako je za montirat ih i sve!

--- Kraj citata ---

Ja ne znam za niti jedan 2G, a da se nije raspao. Vidio sam ih barem 4-5 puknutih.

Ali dok je citav, radi lijepo.  ;D

metak:
na scooter attacku je ovo rms kvacilo 50e kao fly(48e)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju