Tehnički kutak > Tuning skutera

Kvacila za skutere

<< < (59/70) > >>

Go-Go RUNNER:
AKo su tvoje stare potrošene onda mijenjaj, samo jesi siguran da su gotove?
I naravno opet uzmi originalne serijske jer najduže traje  :icon_thumright:

pero_:
Nisam siguran tj. nisam još gledao. Skuter se zadnje 4 godine nije vozio, a prije ga nisam vozio ja nego moji tako da tek gledam šta mu treba.
Može se reć da sam spao sa konja na magarca i to redom  :icon_biggrin:. Vozio prije 5 godina cagivu raptor 650, pa onda piaggio skipper 4t 150, a sad na nrg-a.
Kupit ću remen i rolice da ih imam pa ako treba odmah mijenjati ok, ako ne neka čekaju he.
Kvačilo mi cvili pri startanju (ne uvijek), e sad to može bit više razloga. Smatram da je vjerojatno do zvona, a možda je i feder kontrasta "oslabio"?.

ivan49x:
sutra uzimam leovinci zx pise da je za apriliu sr 50 2001god pa si malo razmisljam imam valjcice 4 gr pred mojim ocima vagane uz auspuh dobijem 6 grama i zute oprugice za kvacilo kakve kombinacije da slazem prvo cu probati svakako sa serijskim ako ne sta predlazete i da nemam alat za skidanje onih sarafa mislim da cu moci doci do valjcica al me muci onaj na zvonu davajte prijedloge

matas damir:
Na pure jet kitiran se isplati stavljati sportsku spojku??? Da li se dobije išta???

Iwo SR Tuono:

--- Citat: matas damir - 04 Svibanj, 2012, 03:23:16 ---Na pure jet kitiran se isplati stavljati sportsku spojku??? Da li se dobije išta???

--- Kraj citata ---
ništa

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju