Tehnički kutak > Tuning skutera

Kvacila za skutere

<< < (57/70) > >>

IvanRox:
je bi bilo dobro na serijali eventualno na nekom base kitu ?

pero_:
Kakva su original piaggio kvačila i koja im je cijena?

maminjo:

--- Citat: pero_ - 02 Prosinac, 2011, 23:28:06 ---Kakva su original piaggio kvačila i koja im je cijena?

--- Kraj citata ---

vrlo dobra....bez problema funkcioniraju dobro od serijale do slabijeg midracea......cijena oko 300kn

maminjo:
evo jedna zanimljiva informacija...... neki dan sam prčko oko kvačila i reko ma idem ja probat staviti federe za orginal kvačilo na malossi Fly da vidim jel stvarno idu ili ne, jel neki pričaju da idu, a neki ne.......

i evo vrlo zanimljivo: malossi federi za serijsko kvačilo ne idu na Fly kvačilo tj idu ali su predugi pa ne funkcionira, ali zato idu polini federi za serijsko kvačilo, kraći su i daju se nategnuti taman kak treba....nevjerovatno ali istinito...nategnuo sam zelene i žute i funkcioniraju savršeno i jedni i drugi, čak mi bolje primaju od orginal federa za Fly/Deltu.......nevjerovatno...plave polini još nisam isprobo na Fly kvačilu neda mi se natezat tvrdi su za popizdit, ali idu i oni 100%

Znači da zaključimo, za Fly kvačilo(onda idu i na deltu zasigurno) bez problema možete kupiti i koristiti POLINI federe za serijsko kvačilo.......još se finije da poštelati sa tim federima :icon_thumright:

ja sam sad ostavio zelene polini na Fly-u i baš u odlični, bolje funkcioniraju na Fly-u nego na serijskom kvačilu kad sam isprobavo

pero_:
Evo zvao Promoto za cijene za NRG MC2.
serijsko kvačilo 307 kn
serijsko zvono kvačila 265 kn.

Za istu cijenu sam se rađe odlučio za Polini
Polini speed clutch 3G  - 390 kn  (nepodešavajuće, 2 seta federa).
Polini speed bell - 185 kn

Od RMS-a sam odustao.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju