Tehnički kutak > Tuning skutera
Kvacila za skutere
rocky94:
dali bi mi mogli nac ducan za kvacilo za apriliu sr 150 orginalno nikakvo za nabrijavat,po mogucnosti zagrebacka zupanija,hvala
aeroxReplica:
Tream savjet iam aerox-a i treo bi novo kvačilo dali netko ima neki prijedlog do 500 kn al daje malo bolje jer mi na starom skuter na 10-15 kmh neide i onda ga nes ispuca i ide al me nervira jer jedva krece na uzbrdici
maminjo:
--- Citat: aeroxReplica - 05 Lipanj, 2011, 12:22:47 ---Tream savjet iam aerox-a i treo bi novo kvačilo dali netko ima neki prijedlog do 500 kn al daje malo bolje jer mi na starom skuter na 10-15 kmh neide i onda ga nes ispuca i ide al me nervira jer jedva krece na uzbrdici
--- Kraj citata ---
Ako ti kvačilo nije totalno potrošeno, prvo probaš sa novim tvrđim federima...to za sami start
ak ti skuter veliš krene,ali ne ide do 15km/h, probaj stavit lakše role s tim bi trebo riješiti tu rupu do 15-20km nakon starta
Znači tvrđi novi federi i malo lakše rolice to bi ti trebalo biti riješenje..puno jednostavnije i jeftinije
rolice+federi novo cca150kn........ako to ne riješi problem onda mijenjaj kvačilo
danc00:
--- Citat: aeroxReplica - 05 Lipanj, 2011, 12:22:47 ---Tream savjet iam aerox-a i treo bi novo kvačilo dali netko ima neki prijedlog do 500 kn al daje malo bolje jer mi na starom skuter na 10-15 kmh neide i onda ga nes ispuca i ide al me nervira jer jedva krece na uzbrdici
--- Kraj citata ---
Malo kulture ti ne bi škodilo? Da se predstaviš i da veliš svoj trenutni setup možda bi i dobil odgovor...jer ti nemaš problema sa kvačilom!! :angry7: Neg bu sad još 15postova o tome koji setup imaš ...
aeroxReplica:
--- Citat: danc00 - 05 Lipanj, 2011, 14:31:50 ---Malo kulture ti ne bi škodilo? Da se predstaviš i da veliš svoj trenutni setup možda bi i dobil odgovor...jer ti nemaš problema sa kvačilom!! :angry7: Neg bu sad još 15postova o tome koji setup imaš ...
--- Kraj citata ---
Pa ovako kad nagnem skuter kad nije ugrijan mi nes melje u motoru rolice su 4.3 g nes ga jebe na 10-15 neide al onda ga ispuca i ide od lika od kojeg sam kupio mi je reko da bi kvacilo trealo promjenit .
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju