Tehnički kutak > Tuning skutera
Kvacila za skutere
danc00:
Uf ljepa kilometraža :icon_thumright: Bez brige, potrošeno ti je onda sigurno, izmjeri pakne pa vidi!
Ali kad uzimaš probaj uzet i zvono(RMS kopija wingbella). Jer ti je i zvono dobilo kolotečinu sigurno a ovo RMS ima i bolje hlađenje tak da i tu si na dobitku, jer sve kaj se pregrijava gubi na performansama...
Ja isto čekam da mi se serijsko potroši još malo pa ću uzet RMS ili BGM komplet (kvačilo+zvono) za kojih 60-70€, jer stavit deltu na potrošeno serijsko zvono također nije neki posel...
Aphelion:
Planiram stavit druge federe uključujući centralni na Baotiana 9-ku koji ima kit 72ccm. Vidio sam da ima više boja tih federa, označavaju tvrdoću valjda.. ;D
Mene zanima kakvu bi kombinaciju bilo najbolje stavit da dobijem optimalnu krajnju i optimalno ubrzanje, bez ikakvih rupa, a opet želim da ima dobar start. Trenutno imam 5gr rolice i zanima me kakva bi kombinacija bila najbolja za ono kaj sam naveo. Hvala unaprijed. :)
Ceky:
dao bih jedan prijedlog... da se napravi nova tema (Sticky) ili da se ovdje stavi...
boje centralnih federa po tvrdoci (serijski, malossi, polini) [piaggio/minarelli] masine
isto tako i za federe kvacila
ilivan:
Ovako meni trebaju samo federi jer je variomat potpuno u redu, skuter je iz kine (yiying) 125 ccm gdje mogu nabaviti federe u Zagrebu ??? :help:
[privitak je izbrisao admin, stariji od 4godine]
tuna8996:
--- Citat: andy - 13 Srpanj, 2009, 18:36:51 ---Šta da uzmem onda ovo RMS zvono za 20 eura.. Će se dobro slagat s flye-m ? :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
sta mislite za gileru stalker
koje kvacilo?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju