Tehnički kutak > Tuning skutera
Kvacila za skutere
amerr:
e ovako, da li znate kako je topovo kvacilo...da li se ga je tko koristio ?
josip5:
Kolko bi otprilike moglo izdržati kvačilo normalnom uporabom skutera? Sad imam 9000 km. i počelo mi se dešavati da nekad dok se ne ugrije skuter kreče ko da autom želiš krenuti iz druge brzine, znači dam mu gas a on se guši i nabire ko puž, tek kad dođe kazaljka na cca. 20 kmh. onda potegne.
Zanima me još na kolko se u prosjeku mijenja remen koji se nalazi unutar mjenjača?
JogFromYamaha:
remen se mjenja svakih prosjecno 6000km ili dok se ne potrosi odnosno dok ti ne padne sirina ispod 15mm ili se ne pocne listat ili pucat
a s kuplungom ovisi koji je setup al 20000 se da bez problema napravit
josip5:
--- Citat: JogFromYamaha - 03 Travanj, 2011, 14:16:28 ---remen se mjenja svakih prosjecno 6000km ili dok se ne potrosi odnosno dok ti ne padne sirina ispod 15mm ili se ne pocne listat ili pucat
a s kuplungom ovisi koji je setup al 20000 se da bez problema napravit
--- Kraj citata ---
Uh moj ima 9000 km. to bi trebalo značiti da mi je remen sigurno u banani. Jel to komplicirano promjeniti, znači ono što znam je da bi trebao ispustiti ulje iz getribe, odšarafiti sve one vike okolo, a dalje neznam...
R@kija:
--- Citat: josip5 - 03 Travanj, 2011, 14:33:58 ---Uh moj ima 9000 km. to bi trebalo značiti da mi je remen sigurno u banani. Jel to komplicirano promjeniti, znači ono što znam je da bi trebao ispustiti ulje iz getribe, odšarafiti sve one vike okolo, a dalje neznam...
--- Kraj citata ---
nemoras ispuštat ulje lol
samo oserafih onih 10-15 sarafa na deklu i kompresor trebas da odserafiš remenicu na racilici a dalje budes skuzil
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju