Tehnički kutak > Tuning skutera
Kvacila za skutere
SlowRider:
--- Citat: iPro - 25 Travanj, 2010, 23:18:05 ---I kolko vidimo ovo kvacilo je racing pro, dok je ono sa pocetka teme racing. Koja je razlika?
--- Kraj citata ---
misli se na istu stvar samo sto naziv nije napisan u potpunosti, od RMS-a imas 3 kvacila u ponudi: zamjensko koje izgleda kao serijsko, zamjensko koje izgleda kao serijsko ali olaksano, i ovo racing kvacilo koje se moze podesavati,
naravno da su cijene otisle gore :( recimo sada malossijeve rolice u 16x13 dimenziji kostaju cak 100kn, prije su bile 70kn.
iPro:
razmisljam da mi sljedece investicija bude kvacilo + zvono, ovo mi je ionako na izmaku. Zvono potroseno na pola, obloga kvacila je ionako skoro full potrosena. Kolko bi realno dobio sad na akceleraciji s tim rms setom? Sad mi je start ok kad je hladan, al kad se vruc boze oslobodi :drunken_smilie:
Jucer napravili 120km, pod kraj vec isao ko da nema kita (znam da igra veliku ulogu i remen) :toothy11:
killerzwer:
pozdrav .jel mi može neko za gileru ranner vxr 200 napisati sve komponente za tunning kao što ste za druge skutere napisali...hvala unaprijed
mrcina:
što se kod tebe može mijenjati
ovisi što hočeš postiči
osnova
1-variomat
2-valjčići u variomatu
3-remen
4-kvačilo
5-federčići na kvačilu
6-centralni feder
7-polutke
8-primar getribe
9-sekundar getribe
od 10 nadalje nek popune oni koji tuniraju samu mašinu onim kublerima/malossi/polini tuning dijelovima
tuning
10-
brko151:
eo, vako, vozim i ja vxr200 stari model, stavio na njega variomat i 14g valjcice, i stvarno je motor živnio prilicno,
e sad, sljedece je u planu torq driver i kvacilo + zvono!
napominjem da je sve ostalo serijala.
jeli torq i kvacilo uopce pametna investicija i koliko se osjeti
hvala
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju