Tehnički kutak > Tuning skutera

Kvacila za skutere

<< < (4/70) > >>

robert:

--- Citat: J.U.R.C.A - 13 Srpanj, 2009, 16:39:24 ---Koliko odjednom ljudi protiv delte,a u svakoj temi citam o delti!
@psycho. da pase ti rms zvono na deltu!

ne kazem ja da je delta lose kvacilo.dapace dobro je ali za 55 eura dobijes i zvono i kvacilo a delta sama je 80 eura!

--- Kraj citata ---
frende da sam onda znao to što sad znam sigurno je nebi kupovao.

andy:
Mene sad start zeza i cuka onak dok se vozim polagano.. A imam iz MHR paketa crvene federe, najmekši al opet jakoo tvrdi za serijalu al zato čupa dobro..

Kvačilo fly je i ser. zvono.. Kvačilo je već nekih 4t km gore i nije se potrošilo jako ali neznam, živcira me cukanje to.. Šta kad bi stavio ovo dvoje šta ti predlažeš JURCA jel bi bilo poboljšanja ?

SlowRider:
Gdje je sada ona moja tema o kvacilima, delta  :jerk:

J.U.R.C.A:

--- Citat: andy - 13 Srpanj, 2009, 17:41:54 ---Mene sad start zeza i cuka onak dok se vozim polagano.. A imam iz MHR paketa crvene federe, najmekši al opet jakoo tvrdi za serijalu al zato čupa dobro..

Kvačilo fly je i ser. zvono.. Kvačilo je već nekih 4t km gore i nije se potrošilo jako ali neznam, živcira me cukanje to.. Šta kad bi stavio ovo dvoje šta ti predlažeš JURCA jel bi bilo poboljšanja ?

--- Kraj citata ---
za pocetak ja bi na tvom mjestu stavio samo zvono jer je ocito ono problem!!!

ako si temu citao od pocetka onda ces prepoznati zasto ti cuka motor na startu jer sam vec napisao u jednom postu sto se desava sa zvonom serijskim kada se koristi na visokim okretajima

@ slowrider

nisam jos bio clan foruma ovoga vjerojatno kada si imao temu u kvacilima pa bih te zamolio ako mozes pronaci da vidim o cem se radi
zahvaljujem!

andy:

--- Citat: J.U.R.C.A - 13 Srpanj, 2009, 17:55:37 ---za pocetak ja bi na tvom mjestu stavio samo zvono jer je ocito ono problem!!!

--- Kraj citata ---

Šta da uzmem onda ovo RMS zvono za 20 eura.. Će se dobro slagat s flye-m ?  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju