Tehnički kutak > Tuning skutera
Kvacila za skutere
maky_vk:
evo jedno pitanje koje nije vezano za kvacila ali je rijec o rms dijelovima......dali da uzmem rms kit 70 za runnera????neki hvale taj kit a neki kazu da je to kao serijala da nece bit nikakvih promjena..da ce mi motor ic isto kao i sad?? zanima me sta vi mislite...
Lazo:
--- Citat: maky_vk - 08 Listopad, 2009, 00:18:58 ---evo jedno pitanje koje nije vezano za kvacila ali je rijec o rms dijelovima......dali da uzmem rms kit 70 za runnera????neki hvale taj kit a neki kazu da je to kao serijala da nece bit nikakvih promjena..da ce mi motor ic isto kao i sad?? zanima me sta vi mislite...
--- Kraj citata ---
ostavi trophy i promjeni auspuh
jprekrit:
Ima ko kakva iskustva s M-Type Racing Clutch Kvačilom???
nixa:
imam serisku runnericu(07god), skinute blokade, maknut limic, dizna 65(tako nes :icon_biggrin: )
ugl. po ravnom mi trenutno ide cca 85-88 :icon_biggrin: (tako barem pise)P
jel mi se vise isplati uzet neko sport kvacilo i rolice promjenit il auspuh polovni uzet(zx il tako nes)???
rolice od koliko grama? koje? :D
jprekrit:
--- Citat: nixa - 26 Studeni, 2009, 21:24:50 ---imam serisku runnericu(07god), skinute blokade, maknut limic, dizna 65(tako nes :icon_biggrin: )
ugl. po ravnom mi trenutno ide cca 85-88 :icon_biggrin: (tako barem pise)P
jel mi se vise isplati uzet neko sport kvacilo i rolice promjenit il auspuh polovni uzet(zx il tako nes)???
rolice od koliko grama? koje? :D
--- Kraj citata ---
Mislim da ti se više isplati stavljati spulju jer ti sportsko kvačilo netreba do mid race setupa!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju