Tehnički kutak > Tuning skutera

Kvacila za skutere

<< < (27/70) > >>

Cobra:
A jbg kad na scooter attacku nema tog zvona,a sad malo gledam ovo sto sam danas narucio je zamjena za serijsko  :angry7: ,a kvacilo to sto mi pokazujes slow,njega nema na stanju to je ono sto se moze postelavat...a jbmt  :angry9:,a ipak je to kymco pa mislim da ce i ovo od rms biti bolje nego ovo tajvansko

R@kija:

--- Citat: Cobra - 06 Rujan, 2009, 17:58:41 ---A jbg kad na scooter attacku nema tog zvona,a sad malo gledam ovo sto sam danas narucio je zamjena za serijsko  :angry7: ,a kvacilo to sto mi pokazujes slow,njega nema na stanju to je ono sto se moze postelavat...a jbmt  :angry9:,a ipak je to kymco pa mislim da ce i ovo od rms biti bolje nego ovo tajvansko

--- Kraj citata ---

ti nisi narucio rms nego motoforce al nema veze...

bolje bi ti bilo da si uzo rms ima toga i u hrv. za kupit ovak ces sam cekat..

Lazo:
et sad kad je prošlo neko vrijeme i pokupovalo se tih rms zvona neka mi neko kaže dojmove.... znači rms wingbell i malossi wingbell.... po izgledu kažete da su isti ali koliko je materijal bolji ili lošiji (malossi,rms)... ak neko ima preko 5000 km sa rms wingbellom neka javi iskustva da se napokon odlučim šta da uzmem jer zvono mi je za ovu godinu zadnje što ću kupit za mašinu (ak nebude nekih kvarova).... et molim dojmove rms wingbella nakon dosta km...

J.U.R.C.A:

--- Citat: Lazo - 21 Rujan, 2009, 23:42:38 ---et sad kad je prošlo neko vrijeme i pokupovalo se tih rms zvona neka mi neko kaže dojmove.... znači rms wingbell i malossi wingbell.... po izgledu kažete da su isti ali koliko je materijal bolji ili lošiji (malossi,rms)... ak neko ima preko 5000 km sa rms wingbellom neka javi iskustva da se napokon odlučim šta da uzmem jer zvono mi je za ovu godinu zadnje što ću kupit za mašinu (ak nebude nekih kvarova).... et molim dojmove rms wingbella nakon dosta km...

--- Kraj citata ---
do sada sam jedno 5 pm poruka dobio sa samo rjecima zahvale i pohvale na racun zvona! nadam se da ce decki i u temu uskociti!

Lazo:

--- Citat: J.U.R.C.A - 21 Rujan, 2009, 23:45:11 ---do sada sam jedno 5 pm poruka dobio sa samo rjecima zahvale i pohvale na racun zvona! nadam se da ce decki i u temu uskociti!

--- Kraj citata ---

i ja se nadam... za par dana kupujem tako da hoću znat na čemu sam

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju