Tehnički kutak > Tuning skutera

Kvacila za skutere

<< < (22/70) > >>

R@kija:
evo da i ja nesto kazem..

posto je skut gotov i gore je polini ewo2 g2(2 ferode),u kombinaciji sa mhr replicom,drugim usisom,shot...

polini g2 i ljubicasti malossi centralni na piaggiu odlicno rade svoj poso...motor je postelan da kuplung lovi na 6000rpm-a..no maozda malo vise razvrti...kad ulovi katapultira..dobro nemozete sad to ocekivat na serijali jer je ovo nadrkana 70-ica...

moj zakljucak:malo preskup ali zato odlicno radi svoj posel!!

Chamo:
e kad smo več tu, da ne otvaram novu temu molim pomoć, prije par dana mi je počelo neš kao kuckat u zadnjem kraju prijenosa kod kotača i evo veceras se idem vozit i odjdnom mi skut stane i više ni sim ni tam, mogu ga gurat, na električno paljenje nemogu upalit, nemože uopče pokrenut onaj motorčič, probam na kurblu ni nju nemrem pomaknut, zanima me kaj bi to moglo bit, jer vec sam skoro na slomu zivaca s tim skutom...molim pomoć...hvala

speed:

--- Citat: Chamo - 03 Rujan, 2009, 23:14:52 ---e kad smo več tu, da ne otvaram novu temu molim pomoć, prije par dana mi je počelo neš kao kuckat u zadnjem kraju prijenosa kod kotača i evo veceras se idem vozit i odjdnom mi skut stane i više ni sim ni tam, mogu ga gurat, na električno paljenje nemogu upalit, nemože uopče pokrenut onaj motorčič, probam na kurblu ni nju nemrem pomaknut, zanima me kaj bi to moglo bit, jer vec sam skoro na slomu zivaca s tim skutom...molim pomoć...hvala

--- Kraj citata ---
jesi skinuo deklo i pogledao kaj je?

Crazy Kuree:

--- Citat: Chamo - 03 Rujan, 2009, 23:14:52 ---e kad smo več tu, da ne otvaram novu temu molim pomoć, prije par dana mi je počelo neš kao kuckat u zadnjem kraju prijenosa kod kotača i evo veceras se idem vozit i odjdnom mi skut stane i više ni sim ni tam, mogu ga gurat, na električno paljenje nemogu upalit, nemože uopče pokrenut onaj motorčič, probam na kurblu ni nju nemrem pomaknut, zanima me kaj bi to moglo bit, jer vec sam skoro na slomu zivaca s tim skutom...molim pomoć...hvala

--- Kraj citata ---
dvije su moguće stvari: 1. zaribo 2. šaraf od dekla zubčanika se odvrnio te zakočio polutku zadnju

Chamo:
kaj motor zaribao, nema sanse, neko kuckanje se culo u zadnjem dijelu dekla, sam odjednom stao i to je to nemogu ga upalit, nevjerujem da je zaribo, jel može neki feder puknut il nes nznm ne razumijem se

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju