Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
**2. SKUTER SUSRET ZAGREB NEDJELJA 19.7. KREMATORIJ 15.30h**
doritos:
--- Citat: rakitje00 - 20 Srpanj, 2009, 00:26:42 ---DE JBT IMAM PAR PITANJA:
CIJI JE ZIP SP SIVI??
KAK IDE ONAJ FOX NAKITANI NARANDASTI SA AUTI.HR???
I KO SU ONE ŽENSKE???
--- Kraj citata ---
...neznam ko su one zenske i bole me brige :laughing7:...za sp zip neznam tocno...narandjasti malaguti ide ko vrag al ima serijsku getu al zato trga sam tak i vrti ga bolesno dobro...fora je skroz...mex a daj ti nama reci kaj delas s tim derbijem?? kad bus ti snama malo na drajvanje? 2054godine il 2009?? :laughing7:
R@kija:
--- Citat: doritos - 20 Srpanj, 2009, 00:30:16 ---...neznam ko su one zenske i bole me brige :laughing7:...za sp zip neznam tocno...narandjasti malaguti ide ko vrag al ima serijsku getu al zato trga sam tak i vrti ga bolesno dobro...fora je skroz...mex a daj ti nama reci kaj delas s tim derbijem?? kad bus ti snama malo na drajvanje? 2054godine il 2009?? :laughing7:
--- Kraj citata ---
sve je gore..sutra prijenos..u srijedu cetvrtak dolazi team,i do kraja tjedna bi trebale platike bit gotove...sam neam papire u rijeci su!!
robert:
--- Citat: doritos - 20 Srpanj, 2009, 00:15:23 ---...e bilo je bas fora i smijeh totalni, svako malo neki lom i zajeb vozaca...ma bilo je super osim kaj moja area nejde smesta bok mater...al bu se to popravilo :)....robi i luna je komedija samo takva....stisnemo malo i nema robija vise hahaha ;D...mislili smo da je opal u provaliku ili zacvcikala geta kak to ruzi :laughing7:
--- Kraj citata ---
nema to ništa sa lunom. jest da ruži getriba al ide čist ok! al ti cigo probaj vozit po krivinam sa dioptriom naočala +6,25 na oba oka. ja to ne mogu i zato rađe llaganini i isto stignem na cilj.
robert:
pobrisao sam sve što nema veze sa ovom temom :laughing11:
doritos:
--- Citat: cicak_TT_ - 20 Srpanj, 2009, 01:17:19 ---ipak te je nakraju ugaseni sp namazo :jerk:
--- Kraj citata ---
kad ste vi svi predivlji a ja malo pazio, ipak je bio hladan asfalt i dottore ispred- u sekundi se mozemo razbiti i izletiti u pizdu materinu...kad dojde staza onda samo gas i nova gradiska je nasa hahaha :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju