Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
**2. SKUTER SUSRET ZAGREB NEDJELJA 19.7. KREMATORIJ 15.30h**
2TDottore:
--- Citat: MotoManijak - 19 Srpanj, 2009, 23:29:09 ---i decki nakraju jel je bilo dobro
--- Kraj citata ---
nije.....nisam se imo s kim natjeravat......mozda malo sa greenom kad smo isli na sljeme al toe slabo..... :(
2TDottore:
--- Citat: SlowRider - 19 Srpanj, 2009, 23:29:56 ---sa ugasenim motorom niz Sljeme :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
recesija......al bez obzira na to niste me mogli ni tak ulovit..... :icon_tongue:
Poggiali:
sad mi bila prilika za ml-ke zgrijat ;D
2TDottore:
os rec pregrijat.......briem da bi opal negdje jer bi se gume pocele raspadat......danas su najbolje drzale save mc16..... ;D
doritos:
--- Citat: 2TDottore - 19 Srpanj, 2009, 23:40:35 ---os rec pregrijat.......briem da bi opal negdje jer bi se gume pocele raspadat......danas su najbolje drzale save mc16..... ;D
--- Kraj citata ---
...e bilo je bas fora i smijeh totalni, svako malo neki lom i zajeb vozaca...ma bilo je super osim kaj moja area nejde smesta bok mater...al bu se to popravilo :)....robi i luna je komedija samo takva....stisnemo malo i nema robija vise hahaha ;D...mislili smo da je opal u provaliku ili zacvcikala geta kak to ruzi :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju