Tehnički kutak > Tuning skutera
Problem Peugeot CTech 50ccm
gokiSP:
istina da su dijelovi malo skuplji.. malossi sport 200€..ja nedavno narucio jedan frendu..
lunasaki:
dakle događa se i kod skupih skutera.. mislim ja imam kineza i sve 5 .. nemože se suditi samo tako .. ovo je loše ovo je dobro.. događa se svugdje
Marino1907:
Evo mašina je rastavljena i imao sam šta vidit.Nije ostao bez ulja,klip ko nov,prstenovi ko novi,cilindar ko nov ali ležajevi radilice zablokirali.Nemogu vjerovat da na tako skupom skuteru dođe do blokiranja ležaja nakon 1255Km!!!!Uglavno sve u svemu dobro je sve prošlo od troškova samo dva ležaja dva semeringa i dvije brtve i ponovno će on radit za koji dan kada se sastavi.
Ovo je samo dokaz da se i na skupim skuterim dešavaju takve stvari a ne samo na kinezima.Ja vozim Runner 50ccm i eto tek nakon 25000Km je došlo do puknuća cijevčice koja dovodi ulje u karburator pa je blokirao ali ovo nemogu vjerovat 1255Km i ošli ležajevi :dontknow: :dontknow: :dontknow: :dontknow:
gokiSP:
jesi siguran da radilica nije sad van balansa?
Marino1907:
Siguran provjereno na komparatoru sve OK.Ležajevi totalno u banani,bit će tvornička greška.Nevjerojatno ali istinito,dešava se očito. :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju