Tehnički kutak > Styling skutera

Dashboardovi

<< < (18/77) > >>

ucenik:
e jel mi moze ko napravit za cpi formulu r il oliver, isti su,tak da...molim vas

T-TUNE:

--- Citat: majic_sk - 25 Lipanj, 2008, 00:08:22 ---
--- Citat: nesho_SR - 16 Lipanj, 2008, 19:52:53 ---ili za SR-a najnovijeg, ili barem da stavi onu fabricku ovdje pa cu ja nesto uradit sam... :glasses9:

--- Kraj citata ---
nemožeš na novoj sr-ci mijenjat podlošku....tj. nemožeš opće doć do nje...jedini način je da razvališ prozirnu plastiku s gornje strane jer ona nije zavrnuta vijcima za donju plastiku već je sve zaljepljeno... :sad1:
znam iz iskustva :sad3:

--- Kraj citata ---

::)  :icon_scratch:

dino_sk:

--- Citat: T-TUNE - 01 Srpanj, 2008, 10:13:23 ---
--- Citat: majic_sk - 25 Lipanj, 2008, 00:08:22 ---
--- Citat: nesho_SR - 16 Lipanj, 2008, 19:52:53 ---ili za SR-a najnovijeg, ili barem da stavi onu fabricku ovdje pa cu ja nesto uradit sam... :glasses9:

--- Kraj citata ---
nemožeš na novoj sr-ci mijenjat podlošku....tj. nemožeš opće doć do nje...jedini način je da razvališ prozirnu plastiku s gornje strane jer ona nije zavrnuta vijcima za donju plastiku već je sve zaljepljeno... :sad1:
znam iz iskustva :sad3:

--- Kraj citata ---

::)  :icon_scratch:

--- Kraj citata ---
e a kak si skinuo onu zastitnu prozirnu plastiku ??

Crni91:
jel ima ko sta za runnera novog, sve sam pretrazija pa opet nema nista...stvarno bi bija zahvalan... :notworthy: :notworthy: :notworthy:

majic_sk:
dino pa razvalio ju je...što ja nisam htio...jer kak zaljepit nazad...ući će mu vlaga kad tad....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju