Tehnički kutak > Styling skutera

Dashboardovi

<< < (12/77) > >>

DvdAerox:
ako imas obicni aerox (znaci da nisi s njim dobio obrtaljku na satu) onda moras i adpter kupit....

ako ne onda kupis jednu bilo koju obrtaljku (i najjeftiniju), i je montiras na volanu ili zbusis plastiku tamo di ti lupaju koljena i roknes tamo.... kada to stavljas moras spojit kabel od obrtaljke sa onim od bobine (lemis)

ja sam morao lemit i za ovu sportsku s obzirom da kabla za relevaciju okretaja nije bilo...

andy:

--- Citat: DvdAerox - 26 Veljača, 2008, 10:21:34 ---ako imas obicni aerox (znaci da nisi s njim dobio obrtaljku na satu) onda moras i adpter kupit....

ako ne onda kupis jednu bilo koju obrtaljku (i najjeftiniju), i je montiras na volanu ili zbusis plastiku tamo di ti lupaju koljena i roknes tamo.... kada to stavljas moras spojit kabel od obrtaljke sa onim od bobine (lemis)

ja sam morao lemit i za ovu sportsku s obzirom da kabla za relevaciju okretaja nije bilo...

--- Kraj citata ---

sa onim od svjećice na dashboardu

DvdAerox:
onaj kabel od obicnog aeroxa ima 9 ulaza, onaj kabel od sata s obrtaljkom ih ima 10.... tako da moras kupit adapter...

ali sad ko sad ja bi se radje igro sa nekom obrtaljkom znj i zbusio plastiku, pa napravio unikat..hehe

Vecky:
e ljudi može mi netko reč kako da ja dođem do tih vaših dašbordova, p.s. dali je to samo na papiru ili....  p.p.s meni je zgorila cijela komandna ploča, pa trebo bi je kupit...dali možda neko prodaje...pozz i hvala

180RunNeR:
evo da i ja u javnost iznesem par dashboarda.....za gileru runner stariji tip!!!

malossi

polini

stage6

enjoy :headbang: :headbang: :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju