Tehnički kutak > Styling skutera
Dashboardovi
malaguti f12:
e ekipa jel ima ko kakav za f12 phantoma
180fxr:
E drustvo daj nek mi netko napravi neki za runnera 180 po mogucnosti da bude šema s nekom golotinjom...Vec imate skenirano na 0. ili 11. stranici onaj bgmz.. Ako ne s golotinjom onda nesto sa nekom runnericom na pozadini il tak neku briju...
Tino22:
Malo sam sredio dashboard..Samo sam ono kaj je bilo crvene boje promijenio u plavo..
dhorvat:
--- Citat: Tino22 - 23 Listopad, 2008, 19:23:17 ---Mučim se već tjedan dana s PHOTOSHOP-om...
Dali mi netko može objasniti kako da stavim neku sliku na dashboard?
--- Kraj citata ---
Caka ti je u tome da uzmeš neku sliku koju želiš i staviš ju na pozadinu!
E kak se to radi:
Skeniraš originalne cajgere i izmjeriš im dimenzije da ih kasnije možeš efikasno resajzat (eng. resize :toothy11:) i uzmeš neki alat tipa adobe photoshop (ja koristim Corel Paint Shop Pro X) i izrežeš precizno (ručno) samo crtice i brojeve. Taj takozvani raster koji izrežeš dodaš na postojeću (novu) pozadinu po želji i popravljaš sa temom iz pozadine djelove oko rastera koje si previše označio. Moraš malo vježbat jer napamet ovo izgleda jednostavno ali nije baš dok ne pohvataš osnove osnova! Treba ti sve skupa između 20 minuta i pola sata da to napraviš, a ako želiš još kakve šminkerske detalje onda i duže...
Tino22:
Ovo je moj dashboard kojega sam malo izmijenio (sve sam stavio u plavu boju)
Nisam te baš dobro skužio.. Koji dio moram odrezati?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju