Tehnički kutak > Styling skutera
Dashboardovi
Tomma:
--- Citat: replcnt - 09 Rujan, 2008, 22:22:26 ---
--- Kraj citata ---
Daj mi posalji ovaj da si ga stavim...
dhorvat:
--- Citat: SlowRider - 01 Kolovoz, 2008, 11:20:45 ---Evo nasao sam neke dobre podloge, mislim da su velicine orginalne pa se to moze jos moze estetski doraditi i onda isprintati.
Sami prosudite koji je za vas skuter jer neznam niti ja 100%
Runner stari model:
piaggio quartz
Neki TGB:
Neki piaggio:
SR:
I za aeroxa:
skenirana orginal podloga:
--- Kraj citata ---
E da sam ovu skeniranu original podlogu imal prije nebi se tolko zafrkaval sa svojim :angry7:
Evo te tvoje skenirane malo popravljene...
BTW. na kaj da sprintam? Čitam ovde da je foto glossy najbolji... Jel dobar taj? I kak da očuvam trajnost jer mi kroz par mjeseci izblijedi? Jel postoji kakav lak za to?
Plastificiranje je najbolja zaštita al mi nekak ne paše taj način kad moram rupe bušit... tu onda zrak vuče kasnije i opet isti k***!
Kak je najbolje napravit to?
EDIT:
Možda čak i ove tvoje stavim NoFear al sam ih malo doradio... (točkice na obrtajki) :toothy11:
ChRiStIaN:
e ko mi je tu s foruma reko da mi moze dash napravit? Zaboravio sam msn od decka...
andy:
e a ko će objasnit kak se to točno radi i jel radio itko na aeroxa.. ak ima slike kak je radio..
i bilo bi super kad bi stavio kmh do 100.. :icon_thumright:
dhorvat:
Malo sam se igral u Corel Paint Shop-u i dosta sam napravil za dvije noći: :toothy11:
Turceler je do 9 i pol, na 7 je "crveno", dok na serijskom je do 12, na 10 počne crveno. Nikad u svojem životu nisam zavrtil mašinu iznad 9 i pol i zato sam stavil tak... Na mjestu gdje inače počinje turceler sad piše lijepo Yamaha Aerox 50 ;D
Brzinomjeru sam razmaknul brojeve i sad brzina raste sinkronizirano po GPS-u, samo moram još kad stane kiša zvat @2TDottore-a da namjestimo fiksnu brzinu, npr. vozimo se 80 po GPS-u i namjestim kod sebe cajger na 80... I onda bude od 0-110 po GPS-u. Samo neznam di se budem tolko vozil... možda se spustim s Velebita prema moru nekud :toothy3:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju