Tehnički kutak > Tuning skutera
aerox - TT start pomoc!!!
veca_tech:
Pozdrav!!
Kupio sam leovince TT za mog seriskog Aeroxa replica rossi, ali imam problem sa startom!! stavio sam zute federe kvacila koji su dosli uz spuh i 3,2 g rolnice umjesto 3,5 koji su dosli s njim!! start mi je koma, kao da kvacilo nemoze uhvatiti zvono!! kvacilo je serisko! kada sam skinuo kvacilo feroda na jednom dijelu se odlijepila 1mm, a kvacilo je dosta istrošeno!! cim uhvati rox leti! jeli problem u kvacilu?? hoceli problem rijesiti delta?'??? HVALAAA :happy8:
cvele60:
--- Citat: ---jeli problem u kvacilu?? hoceli problem rijesiti delta?'???
--- Kraj citata ---
Jeste,kvacilo je end...resio bi problem bilo kojim novim kvacilom...
dhorvat:
--- Citat: cvele60 - 12 Srpanj, 2009, 10:22:48 ---Jeste,kvacilo je end...resio bi problem bilo kojim novim kvacilom...
--- Kraj citata ---
Nakon što kupiš novo kvačilo, postoji šansa da će ti opet biti isto (ili slično). Zato prije svega kad ugasiš motor provjeri u kakvoj je poziciji remen straga u polutkama. Trebao bi biti u ravnini s njima a velika je vjerojatnost da se nalazi par milimetra malo u polutkama. To ti oslabljuje start naveliko. Kada dobiješ remen da je u ravnini sa polutkama onda se baci na štelanje federčića kuplunga. :icon_thumright:
Živio minarelli i šajbice na variomatu :angry7:
SlowRider:
--- Citat: dhorvat - 12 Srpanj, 2009, 12:09:25 ---Živio minarelli i šajbice na variomatu :angry7:
--- Kraj citata ---
Živio :frajer:
MotoManijak:
u potpunosti se slazem sa dhorvom a ak ides na novo kvacilo uzmi deltu
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju