Ostalo > ATV & Quad

atv quad vozila

<< < (5/6) > >>

neven92:

--- Citat: Aprilia97 - 07 Veljača, 2012, 20:07:22 ---da ga nisi kupio u karlovcu? meni je tip nudio za 5.900 kn

--- Kraj citata ---

nije,u zelini ga je frend kupio u ducanu novog....al sam ga ja puno vozio ,i meni je puknuo u voznji na pola...to je za djecu od 10-12god da se tak malo uce voziti ,nikako za bika od 95 kg koji divlja stim ko ja  :toothy12: al nema veze,povareno i vozi dalje al ga sad masina nekaj seksa,vise nikak nejde....stim da je cdi vec 3 puta krepal....bolje prazni novcanik nego zena   :toothy9:

Ruff Ryder:

--- Citat: Aprilia97 - 07 Veljača, 2012, 20:07:22 ---da ga nisi kupio u karlovcu? meni je tip nudio za 5.900 kn

--- Kraj citata ---
koji tip ? ja sam iz klca koje obje je quad ? i kad ti je nudio ? :D

Aprilia97:

--- Citat: Ruff Ryder - 07 Veljača, 2012, 20:18:49 ---koji tip ? ja sam iz klca koje obje je quad ? i kad ti je nudio ? :D

--- Kraj citata ---

nemam pojma,tip vozi passata i ima kombi..govori da ide s ekipom i njemačku i da ih od tamo kupi par komada i doveze vamo..
prošle godine

Ruff Ryder:

--- Citat: Aprilia97 - 07 Veljača, 2012, 20:23:13 ---nemam pojma,tip vozi passata i ima kombi..govori da ide s ekipom i njemačku i da ih od tamo kupi par komada i doveze vamo..
prošle godine

--- Kraj citata ---
nezz ga onda.. to je vjerovatno neki svercer...

Aprilia97:

--- Citat: Ruff Ryder - 07 Veljača, 2012, 20:30:56 ---nezz ga onda.. to je vjerovatno neki svercer...

--- Kraj citata ---

nezz..ima firmu

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju