Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

MK Vinkovci 17.-19.7.2009.

<< < (6/7) > >>

kiza-iz-kvarta:
susret je prošao ok,moglo je i bit bolje,bilo je ekipe s foruma,al najviše mi je bilo toplo oko srca kad su navečer došli renato i bockey i kad sam im dao da provozaju mog zdravog sp-a.........renato je još jednom pokazao da nije šteker,i hvala gokyu što je dao 8 cenera renatu za podnicu,tak da smo imali za pizzu na štajgi......j.bi ga ja opet nisam imao love jer mi je mama taj dan ostavila 15 kn i sve sam spisko do podneva.... :laughing7:

te-te-ac:

--- Citat: VoRdA_NRG_MC3 - 20 Srpanj, 2009, 12:51:43 ---ma kisa je malo ujebala susret, a kako se onaj na defileu razbio s motora ja bio iza njega htio ga malo na zadnji i ubio se, mjenjac mu se u misic zabio i otisao frajer u bolnicu...

--- Kraj citata ---

Lazo:
nesretni susreti i za mene... sletio s ceste i proletio kroz kanal zbog bočnog udara vjetra... sreća pa nisam pao i sj#bo skuter  :laughing7:

VoRdA_NRG_MC3:

--- Citat: te-te-ac - 23 Srpanj, 2009, 00:34:00 ---

--- Kraj citata ---
aaa frajeru svaka cast i mene si uhvatio u kadar.. :notworthy:
otisa sam do tog lika sto se ubio da vidim sta mu je... pa jel vidis ovaj celavi sto je cestu prelazio s torbom na ledima i kacigom u ruci to sam ja.. :icon_biggrin: :toothy12: :glasses9: :frajer:

R3nchi:
obrisati molim..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju