Općenito > Generalno o skuterima
Pitanja oko kupnje motora
Avr_Freak:
Evo kupujem skuter ne jaci od 50ccm i zanima me ako mozete mi okvirno reci da na kaj najvise gledam, na
kaj bi trebal biti spreman kad dojdem s njim doma i kolko je rizik tako necega..zanima me i kaj se mijenja na
servisu i gleda.. :)
p.s. znam da bi mogao biti problem sa varijomatom..koliko bi me kostalo da ga stavim novoga kak spada, isto tako remen i kvacilo.. ;)
evo novi sam u ovome..inace se bavim tomosima i raskapam po njima ali malo promjene da ubacim pa da i ja kupim
plastičnog ljubimca.. nadam se da sam pogodil podforum :laughing6:
hvala :glasses9:
mario_f15:
koji bi uzimo skuter?
polovni ili novi? :toothy9:
gokiSP:
reci do koje cijene si spreman ic i dali ciljas na novi, polovni skuter i reci neke zelje tj. kriterije..
Avr_Freak:
da skuter.. da i ja malo idem u svijet plastike polako.. rabljeni naravno
cijena do koje idem je 8000kn, a sad kriteriji,, nasao sam jednoga ali znam da nije ok varijomat sigurno
a sad ostalo neznam..zato velim..ak bi mi mogli par savijeta dobrih dati kak da kaj pogledam i kak to treba zgledati..
nadam se da kuzite na kaj mislim..necu kupiti pa jos gore da imam na njemu za raditi za 4000kn..Gilera Runner je u pitanju jer mi je to ljepi motor
pa bi njega uzeo...
R@kija:
kaj si zapeo za probleme sa variomatom..nikad nisam cuo da neko ima problema sa variomatom pogotovo na gileri..jedino sa ustelavanjem!?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju