Općenito > Generalno o skuterima
BAOTIAN BT49QT-12
StreetRunner:
--- Citat: filiplatinovicz - 05 Svibanj, 2007, 05:48:08 ---ma kupi Lunu... ili CPI Oliver Sport iz 2004. kojeg dečko s našeg foruma nudi za 5000 kn
--- Kraj citata ---
prodan ako si mislija na LOOD-ovog
marko.p:
ima moj susjed onaj stari model i na 222 km mu je crko,kao da je programiran,riklo nešto u mašini,kupi bolje nešto polovno
filiplatinovicz:
--- Citat: StreetRunner - 05 Svibanj, 2007, 13:33:12 ---
--- Citat: filiplatinovicz - 05 Svibanj, 2007, 05:48:08 ---ma kupi Lunu... ili CPI Oliver Sport iz 2004. kojeg dečko s našeg foruma nudi za 5000 kn
--- Kraj citata ---
prodan ako si mislija na LOOD-ovog
--- Kraj citata ---
vidio sam...
onda Lunu ili nešto drugo polovno...
vedran1:
Molio bih vas sve za pomoc,stvarno je hitno...jel bi mi mogli reci gdi se sve prodaju baotian skuter(mene konkretno zanima onaj od 125 ccm ne od 50,BT125-2T),zvao sam u Buzin stize im tek za tri tjedna,u metrou nemaju...gdi jos ima za tu cijenu od negdi 6000 kn u Zagrebu i okolici i broj zelefona ako imate?Hvala svima,stvarno je hitno!!!
vedran1:
Molio bih za pomoc ako itko zna gdje bih sad mogao kupiti baotian skuter od 125 ccm svi koji su ih imali(italscooter,metro,pevec,to sam obisao u zagrebu ak neko zna gdi bi jos mogao pitati) su ih prodali i vise nemaju i ne znaju kad ce opet doci???
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju