Tehnički kutak > Blokade
Speedfight - bblokiranje za tehnički
Punisher:
--- Citat: filiplatinovicz - 04 Svibanj, 2007, 11:37:51 ---jedan se provozio krug oko garaže, cca 100 m, da se na svoja jaja uvjeri kako skut jedva ide.... kao da ga preparkira.... valjda su mislili da će putem riknut, za tih 100 m, ali nije! :toothy9:
--- Kraj citata ---
:laughing7: :laughing7: :laughing7: što radi par kondenzatora i par komada žice :toothy3: :toothy3: :toothy3:
SlowRider:
--- Citat: Punisher - 04 Svibanj, 2007, 11:50:42 ---
--- Citat: filiplatinovicz - 04 Svibanj, 2007, 11:37:51 ---jedan se provozio krug oko garaže, cca 100 m, da se na svoja jaja uvjeri kako skut jedva ide.... kao da ga preparkira.... valjda su mislili da će putem riknut, za tih 100 m, ali nije! :toothy9:
--- Kraj citata ---
:laughing7: :laughing7: :laughing7: što radi par kondenzatora i par komada žice :toothy3: :toothy3: :toothy3:
--- Kraj citata ---
Mislim da je 50 kn stvarno mizerna cijena, jer treba nesto truda uloziti u izradu, a i sve radim na svoju odgovornost.
Cesto i dodatno obavim neke poslove sto stranke cijene, a ja to ne zelim naplatiti.
Punisher:
--- Citat: SlowRider - 04 Svibanj, 2007, 12:34:35 ---
--- Citat: Punisher - 04 Svibanj, 2007, 11:50:42 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
Mislim da je 50 kn stvarno mizerna cijena, jer treba nesto truda uloziti u izradu, a i sve radim na svoju odgovornost.
Cesto i dodatno obavim neke poslove sto stranke cijene, a ja to ne zelim naplatiti.
--- Kraj citata ---
A i što ćeš naplaćivati više... sav materijal te dođe u vrh glave 10kn, jedino je možda malo hebada dok rastaviš nečiji skut da bi došao do elektronike i sve to postavio... najvjerojatnije s vremenom počne živcirati ali što se može... budi sretan s onim što imaš :icon_tongue: :happy6:
Mr J:
nije bas materijal 10kn...
a tek izgubljeno vrijeme? E to je ono najgore...
Ali 50kn za blokadu je razumna cijena...
igor.sb:
--- Citat: Mr J - 04 Svibanj, 2007, 16:36:42 ---nije bas materijal 10kn...
a tek izgubljeno vrijeme? E to je ono najgore...
Ali 50kn za blokadu je razumna cijena...
--- Kraj citata ---
kako nije, prekidac 6-7 kn, kondici (vise njih) par kn, zice se uvijek ima negdje 0kn =10, ako se ide sa potenciometrom onda je 17 kn, zaokruzimo na 20 max, kom se ne da zaj.....50kn je i premalo dat za gotovo, kad se sjetim koje sam si živce pojeo, dao bi i 200kn, samo da mi je netko radio u to vrijeme
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju