Tehnički kutak > Blokade
Speedfight - bblokiranje za tehnički
aeroman:
Meni je najjednostavnije vratit prsten na vario,to je 10 min posla.A za tehnički se vozikaš od jedne do druge stanice ak neće pustit samo neplatiš i odeš :trk:
SlowRider:
Evo, ugradim blokadu sada u 23:48, javi se na pm i dogovorimo se, ugradim je za 5 minuta :icon_thumright:
Evo ja te cekam do 23:55 i mozemo to srediti.
... sad je 0:17...razmisljao sam, da pokusas smanjiti promjer na ispusnoj cijevi i onda bi se gusio i sumnjam da bi isao preko 50 :dontknow:
Tako ja zezam frendove kada sam suvozac, onda nogom zacepim ispusnu cijev u voznji i skuter neide ;D
Punisher:
--- Citat: SlowRider - 02 Svibanj, 2007, 23:48:51 ---Evo, ugradim blokadu sada u 23:48, javi se na pm i dogovorimo se, ugradim je za 5 minuta :icon_thumright:
Evo ja te cekam do 23:55 i mozemo to srediti.
... sad je 0:17...razmisljao sam, da pokusas smanjiti promjer na ispusnoj cijevi i onda bi se gusio i sumnjam da bi isao preko 50 :dontknow:
Tako ja zezam frendove kada sam suvozac, onda nogom zacepim ispusnu cijev u voznji i skuter neide ;D
--- Kraj citata ---
Malo riskantnije... ako staviš nešto na izlaz ispuha da smanji promjer ovaj će odmah skužiti i maknuti i nisi ništa dobio...
el:
do je meni ukljucena home made el.blokada skuter mi trokira dosta... :toothy11:
marko.p:
meni je slowrider složio dvije blokade i oba skutera mi rade ko vurice...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju