Tehnički kutak > Blokade

Speedfight - bblokiranje za tehnički

<< < (3/7) > >>

aeroman:
Meni je najjednostavnije vratit prsten na vario,to je 10 min posla.A za tehnički se vozikaš od jedne do druge stanice ak neće pustit  samo neplatiš i odeš  :trk:

SlowRider:
Evo, ugradim blokadu sada u 23:48, javi se na pm i dogovorimo se, ugradim je za 5 minuta :icon_thumright:

Evo ja te cekam do 23:55 i mozemo to srediti.

... sad je 0:17...razmisljao sam, da pokusas smanjiti promjer na ispusnoj cijevi i onda bi se gusio i sumnjam da bi isao preko 50 :dontknow:
Tako ja zezam frendove kada sam suvozac, onda nogom zacepim ispusnu cijev u voznji i skuter neide ;D

Punisher:

--- Citat: SlowRider - 02 Svibanj, 2007, 23:48:51 ---Evo, ugradim blokadu sada u 23:48, javi se na pm i dogovorimo se, ugradim je za 5 minuta :icon_thumright:

Evo ja te cekam do 23:55 i mozemo to srediti.

... sad je 0:17...razmisljao sam, da pokusas smanjiti promjer na ispusnoj cijevi i onda bi se gusio i sumnjam da bi isao preko 50 :dontknow:
Tako ja zezam frendove kada sam suvozac, onda nogom zacepim ispusnu cijev u voznji i skuter neide ;D

--- Kraj citata ---
Malo riskantnije... ako staviš nešto na izlaz ispuha da smanji promjer ovaj će odmah skužiti i maknuti i nisi ništa dobio...

el:
do je meni ukljucena home made el.blokada skuter mi trokira dosta... :toothy11:

marko.p:
meni je slowrider složio dvije blokade i oba skutera mi rade ko vurice...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju