Tehnički kutak > Styling skutera

luna- rasvjeta sta uzeti?

<< < (4/8) > >>

Lunist:
jel postoje kakva jaca svjetla za lunu

ratz_hell:
ja evo narucio halogena od 20w...pa javim rezultate...

Gago:

--- Citat: ratz_hell - 17 Srpanj, 2009, 15:42:57 ---ja nisam uzimao , cujem da nevaljaju te sa SA nista... ali nasao sam u hrvatkoj nekoga drugog ko ima nesto slicno, sada sam narucio , kada dodju i kad namontiram javim kakve su i gdje uzeti, tako ako nevaljaju , narucio samo ja i samo se ja zajebao i kupio , a ako valjaju javim svima pa uzimajte ... postenije nemoze...  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
Može,jako pošteno od tebe!!! :toothy10:

ratz_hell:
zarulje dosle , namontirao taman , svjetle dosta bolje nego one balonke , ja sam zadovoljan mislim da ce te i vi bit... znaci ja sam narucio ovo...

a to sam narucio pouzecem sa ove stranice  http://www.tomos-autousluga.hr/index.php?menu=cjenik&lang=cro&cid=45

na web stranici nema slika zato sam je ja slikao povise da vidite o cemu se radi , ovo su iste zarulje kao i na luni samo sto su halogene znaci plug&play nema kemijanja nikakvog
na stranici nadjite ovo i to je to sve sto vam treba...
žarulja 12v 20w P26s piattel    25,00 kn

e mene sada druge stvari muce... kako nastelati visinu snopa? meni tuce jako visoko a onaj sraf sam skroz stegao i opet nemogu ga spustit vise jeli itko ima ideju kako to spustiti i nastelati da baca svjetlo na cestu a ne u nebo...

marko_AeRoX:

--- Citat: ratz_hell - 25 Srpanj, 2009, 13:14:15 ---e mene sada druge stvari muce... kako nastelati visinu snopa? meni tuce jako visoko a onaj sraf sam skroz stegao i opet nemogu ga spustit vise jeli itko ima ideju kako to spustiti i nastelati da baca svjetlo na cestu a ne u nebo...

--- Kraj citata ---

ako si dobro postavio zarulju onda bi samo seraf trebao biti dovoljan... jel su ti zarulje priblizno istih dimenzija?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju