Tehnički kutak > Styling skutera

styling

<< < (2/3) > >>

Punisher:

--- Citat: neer - 02 Svibanj, 2007, 15:58:31 ---ma neznam sta cu ...pizdim ovo je raspadnuto jja to poljepio sve duck tapeom ...karburator mi pukao ..ma strasno

--- Kraj citata ---
Kako ti je to uspjelo  :o :o :o :o

neer:
ma naletio na neki stup koji je bio savijen i scooter  na to i prignjecio karburator radi on ali kuciste je mal popucalo bas se vidi pukotina ..kupujem sad drugi ...ovaj je bio krasan malossi  a ja sj#bo sebe i kacigu

Punisher:

--- Citat: neer - 02 Svibanj, 2007, 18:57:46 ---ma naletio na neki stup koji je bio savijen i scooter  na to i prignjecio karburator radi on ali kuciste je mal popucalo bas se vidi pukotina ..kupujem sad drugi ...ovaj je bio krasan malossi  a ja sj#bo sebe i kacigu

--- Kraj citata ---
Valjda si naučio nešto iz toga...  ::)
Stavi post na potražnju (ako već nisi) za dijelove koji ti fale...

neer:
karburator stize a za plastike neznam jedino naci nekoga ko prodaje dijelove za speedfighta pa uzet od njega...jel neko ikad narucivao preko onog scooter center stranice ...zanima me koliko je to pouzdano ..narucivao bih radilicu

Punisher:

--- Citat: neer - 02 Svibanj, 2007, 19:51:23 ---karburator stize a za plastike neznam jedino naci nekoga ko prodaje dijelove za speedfighta pa uzet od njega...jel neko ikad narucivao preko onog scooter center stranice ...zanima me koliko je to pouzdano ..narucivao bih radilicu

--- Kraj citata ---
NIsam siguran za pouzdanost ali što se tiče internet kupnje pogledaj prvo ovo prije nego kreneš naručivati;

>> http://www.mojskuter.com/forum/index.php?topic=1706.0 <<

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju