Tehnički kutak > Tuning skutera
Yasuni R vs Yasuni City R
SlowRider:
Evo jedan primjer, svaki skuter koji je imao yasuni R nije mogao dobro startati sa mekanim federima, a moj scoot sa city R spuhom solidno (kada se prijenos dobro ugrije onda je mala rupa) krece i sa serijskim, hrdjavim, mekanim, federima preko 30 000km i 11. godina rada (najmeksi koje sam uspio nabaviti). Najmeksi iz malossi paketa su bili taman ili malo tvrdi jer masina moze i sa meksim federima odmah "uci" u okretaje. Kuplung je jaci od delte za moj setup, a sa deltom imam dojam kao da prenosi manje momenta u startu.
robert:
ma delta je čista pušiona. nebi je bog naštelao da radi 5000km bez otvaranja i jebada. i ja sam se jučer vratio sa mekanih(bjelih) na crvene iz malossi pakovanja. imam bolji start samo federe moram još nategnut jer još uvjek kreće pri malim okrertajima i odmah rupa.
@rossi: šta ima svjetlo za runnera sa auspuhom yasuni zajedno?
da si tvoje pitanje postavio bar u nekoj odgovarajućoj temi al ovdje :dontknow:
robert:
a kad smo već kod yasunia i delte, recite mi ako znate koji je ovo sad položaj utega?
najteži ili najlakši?
SlowRider:
Najtezi.
robert:
hvala slow, sutra ću onda opet sve skinut i nategnut crvene opruge. čist da vidim kako se ponaša ovo đubre od delte. jedva čekam da da svoje pa da si kupim neko drugo bez previše jebada.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju