Tehnički kutak > Tuning skutera

Yasuni R vs Yasuni City R

<< < (7/12) > >>

doritos:

--- Citat: DvdAerox - 08 Veljača, 2010, 09:13:29 ---Ma koliko je fi ovog c16? Nebi ja reko da je po snazi ko for race, ti kazem da ovaj klinac stavio to na serjali, a meni je shot na serjalu iso bez beda, ovaj spuh je puno jaci..

--- Kraj citata ---
...c16 city je malo jaci od narda/shot, ima malu siru fanjdju kolko sam skuzio ail je malo jaci...

Crazy Kuree:

--- Citat: doritos - 08 Veljača, 2010, 13:24:36 ---...c16 city je malo jaci od narda/shot, ima malu siru fanjdju kolko sam skuzio ail je malo jaci...

--- Kraj citata ---
ne bi bio siguran u to, jer c16 po onim grafovima je jači za 0.6ks i skoro 1000 obrtaja...  ako je točna jurcina tvrdnja onda bi city bio nešto između narda i c16

doritos:

--- Citat: Crazy Kuree - 08 Veljača, 2010, 13:30:45 ---ne bi bio siguran u to, jer c16 po onim grafovima je jači za 0.6ks i skoro 1000 obrtaja...  ako je točna jurcina tvrdnja onda bi city bio nešto između narda i c16

--- Kraj citata ---
...tako je c16 city je izmedju nardai i c16 only for pista!...

DvdAerox:
   ae poglej si, moj vrti vise i ide mrvu bolje sa shotom  :) (ne na onaj stari video), a opet po ital internet trgovinama pisu da su performanse ko evo spuh, al dobro to se pise jer ga zele prodat  :)

doritos:
...lepo ide, znas kako ;D...serijala geta?? oko 100kmh-105??

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju