Tehnički kutak > Tuning skutera

opruge

(1/3) > >>

vpucko:
zanima me samo ako mi moze netko tocno objasnit gdje se tocno nalaze opruge?

i ako netko ima neki picture :)

Nikon:
mislis federe kumpluga?

to ti je u deklu ... liva strana skutera ispod filtera zraka

kad ga otvoris livo ti je variomat a ono vece desno je kumplug. moras ga skinit da bi dosa do federa :)

Punisher:
To ti je slika razmontiranog kvačila, da bi došao do ovoga što se nalazi na slici trebaš prvo skinuti maticu i zvono ispod kojeg se nalazi nabijeni centralni feder tako da znaš ako budeš skidao trbat će ti pomoć nekoga jer bi te moglo nešto pogoditi u glavu...  ::)

Nikon:
uh ja san se nada da ce neko stavit jer se meni nije dalo al evo ti ja sliju kad je punisher lin ko ja :drunken_smilie: :)

livo ti ide vario al ga nema, desno je zvono ... to bi aj triba ka kompresoron skinit da se ne mucis i blokajes ga itd. (doduse ovaj od runnera je malo drugaciji.. meni je puno veca matica  :toothy11:)

samo lako je sve to skinit i razmontirat... centralni feder triba vratit nazad a to je vec problem.. a nije bas lako ni nategnit federe druge kad ove skines.. sve u svemu nije vridno 100kn koje ti uzmu na servisu da ti oni to stave...

slika je od dina iz sibenika sa njegovog MS-a :):) runnerica 180 ... eto samo da se ne kitimo tudjin  :binkybaby:

Punisher:
I OBAVEZNO pogledaj ovo;

>> http://www.mojskuter.com/forum/index.php?topic=1083.0 <<

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju