Tehnički kutak > Tuning skutera
"FRIZIRANJE" AUSPUHA
Luksy:
ma nije gust kupit novi i jaci auspuh tija san od ovog nekako napravit da je jaci naravno ako je to moguce pa bit ponosan ako dobro napravim posa ;D
pa ako mi moze ko da objasni sta i kako
Luksy:
--- Citat: ivanm - 09 Srpanj, 2009, 21:03:39 ---tehnika je tehnika, a ima ljudi koji će stvarno čupati vuhu iz topa da dobije na snazi..
cilj ovakvog foruma je osloboditi druge od tih zabluda a ne poticati ih na njih..
znači smislene, suvisle i točne odgovore ili ništa..
--- Kraj citata ---
dobro nisan sad toliki tudum pa da neznan da lik zajebaje i da samo zeli bit zapazen :laughing7:
2TDottore:
mi smo ovak i onak vec previse poznati......vece zapazanje nam netreba.....
a kai se tice tuniranja spuha skini si knjigu od jenningsa ili bella i preradjuj si spuh po njihovim izracunima i formulama ak bas imas volje za to......
Luka 0101:
--- Citat: Luksy - 09 Srpanj, 2009, 21:04:17 ---ma nije gust kupit novi i jaci auspuh tija san od ovog nekako napravit da je jaci naravno ako je to moguce pa bit ponosan ako dobro napravim posa ;D
pa ako mi moze ko da objasni sta i kako
--- Kraj citata ---
nije isto gust ic sjebat jedini auspuh i opet onda kupovat srugi..
--- Citat: ivanm - 09 Srpanj, 2009, 21:03:39 ---tehnika je tehnika, a ima ljudi koji će stvarno čupati vuhu iz topa da dobije na snazi..
cilj ovakvog foruma je osloboditi druge od tih zabluda a ne poticati ih na njih..
znači smislene, suvisle i točne odgovore ili ništa..
--- Kraj citata ---
Znam, ali ja nisam rekao da se dobije na snazi, nek samo da se ima osjecaj da ide bolje...
npr. ja nemam vure na luni i svaki put kad mi se skuter nekak pocne derat imam osjecaj da letim...
aprilija top:
zeseces ga po pol i izvadis pregrade i ponovo ga zašvasat i bok
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju