Uredništvo > Kutak za nove članove

Nova sam!

<< < (5/6) > >>

Punisher:

--- Citat: Adriana - 07 Svibanj, 2007, 12:10:33 ---danas sam vozila prvi put nakon pada, nakon skoro dva tjedna i bilo je ko po jajima  :'(
nadam se da ću se s vremenom opet opustiti i voziti ko čovjek, dršte fige  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
Samo polako... neće ti pomoći ako se cijela ukočiš... opušteno ali s oprezom  :icon_thumright:  :winking:

Nikon:
ma to ti je sasvim normalno.. mene 6 miseci nakon pada drzi prpa kad se previse nagnen..

inace iz nagiba u ljevo uspio sam sastrugat komplet desnu stranu skutera, probit auspuh... sredit masinu :P

40m uzbrdo je klizia pa... u toj cosi se sad ide 50 ;) :toothy11:

Adriana:

--- Citat: Nikon - 07 Svibanj, 2007, 12:57:19 ---ma to ti je sasvim normalno.. mene 6 miseci nakon pada drzi prpa kad se previse nagnen..

inace iz nagiba u ljevo uspio sam sastrugat komplet desnu stranu skutera, probit auspuh... sredit masinu :P

40m uzbrdo je klizia pa... u toj cosi se sad ide 50 ;) :toothy11:

--- Kraj citata ---

e ja sam pala na desno, i sad mi je taj zavoj problematičan, lijevo ide punooo lakše

Nikon:
ma to ti je normalno.. proc ce ...

najbolje se razbiva taj straj na karting stazama i sl.

al pali i normalna voznja pa malo po malo to nestane.. zaboravis da si i pala ;)

samo nemoj puno mislit o tome jer ces onda opet past..pogotovo dok vozis i naginjes se desno  :):)

SlowRider:
Pozdrav :hello:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju