Ostalo > Motocikli

125 ica

<< < (4/8) > >>

animatrix:
isto tako tema na 4t skuterima, na moje pitanje a zasto ne RS-ica, glavni razlog je bio sto im se ne svidja zvuk, sto je cvajo.. a to sto ima duplo vise snage, to kao nije bitno...

dino gp1:

--- Citat: animatrix - 21 Srpanj, 2009, 00:48:15 ---isto tako tema na 4t skuterima, na moje pitanje a zasto ne RS-ica, glavni razlog je bio sto im se ne svidja zvuk, sto je cvajo.. a to sto ima duplo vise snage, to kao nije bitno...

--- Kraj citata ---

A jbg. nekima je važniji zvuk od performansi :laughing9:

Bokygs:

--- Citat: dino gp1 - 21 Srpanj, 2009, 14:34:44 ---A jbg. nekima je važniji zvuk od performansi :laughing9:

--- Kraj citata ---

Meni je npr. stock zvuk Mita ili Rs-a puuuno jebeniji nego na npr. r125 i sl. ...kad se stavi kakav otvoreni spuh na 4t onda 4t rulla :icon_biggrin:
Kad bi kupovao uzeo bi neki 4t ...

gokiSP:

--- Citat: animatrix - 21 Srpanj, 2009, 00:48:15 ---isto tako tema na 4t skuterima, na moje pitanje a zasto ne RS-ica, glavni razlog je bio sto im se ne svidja zvuk, sto je cvajo.. a to sto ima duplo vise snage, to kao nije bitno...

--- Kraj citata ---

to sto rs ima duplo vise snage rezultira duplo ako ne i vise vecim ulaganjem...

dino gp1:

--- Citat: gokiSP - 21 Srpanj, 2009, 17:15:36 ---to sto rs ima duplo vise snage rezultira duplo ako ne i vise vecim ulaganjem...

--- Kraj citata ---

To je istina ali gušti su gušti, ko voli nek izvoli....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju