Općenito > Generalno o skuterima
šta kupiti gilera runner 180sp ili yamaha aerox 100
gokiSP:
ide u neki tuning a nezna razliku izmedu ove dvije masine tj. nezna sta je sp.. ::)
dhorvat:
zaribani i nako toga pošmirglani SP ide 50% bolje od novog aeroxa 100 :toothy3: :toothy3:
shegy:
aj kad toliko kritizirate stotku aeroxa :toothy3: jel mi moze tko nabaviti kompletnu masinu sa stotke, radit cu projekt samo mi masina fali! svaka pomoc dobrodosla!
gumy:
--- Citat: FILIP10 - 09 Srpanj, 2009, 11:44:26 ---kao što sam gore napisao zanima me koji je bolji za tuning sta da pripazim prilikom kupnje največe brzine i tako nešto slično.
--- Kraj citata ---
ak imaš takvo pitanje pazi da ti neko ne proda runner sp 50 sa naljepnicama od sp180
Black Alternative:
--- Citat: black-rox - 09 Srpanj, 2009, 11:50:08 ---180sp jer ovaj roxi 100ccm ide lošije nego 50ccm sa nekim base kitom :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
točno...vozio sam stotku od jednog lika i nisam baš očaran skuterom...ok je al bolje je 180 sp
--- Citat: shegy - 09 Srpanj, 2009, 13:45:36 ---aj kad toliko kritizirate stotku aeroxa :toothy3: jel mi moze tko nabaviti kompletnu masinu sa stotke, radit cu projekt samo mi masina fali! svaka pomoc dobrodosla!
--- Kraj citata ---
pogledaj na otpadu u italiji...kad sam zadnji put bio tamo vidio sam 2 aeroxa 100 razbije totalka naprijed al mašina je bila ok...to je bilo prošle godine al brijem da biš tamo našao mašinu
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju