Tehnički kutak > Tuning 4T skutera

baotian spuh

<< < (2/2)

luna500rr:

--- Citat: frenky - 26 Srpanj, 2009, 05:39:24 ---napravi što protočniji auspuh..iz ovog sve počupaj van,uzmi neku cijev i izbuši ju te ju omotaj sa staklenom vunom i onda sve to stavi unutra..

--- Kraj citata ---

To ce ti se derat ko svi đavli, uzme se deblja metalna mreža pa se napravi tuljak sličan plamenu svjeće. Po toj debljoj žici se složi sloj-dva tanje žice. Deblji kraj tuljka se ugura u oklop auspuha a okolo se popuni vunom. Kraj se začepi i to je to. Ovisno o SAS-u, na pušćanje gasa ce pucat iz auspuha, neće se baš jako derat, a ici ce bolje nego s seriskom spuljom, a zvuk nemoram ni komentirat :hello:

Beneli:
pa djeste biseri sa 4t motorima  :toothy12:. naišo sam na ovu sliku na internetu i nisam mogo odolit a da ne prokomentiram. onda sam švrljo po internetu i tražio kako da skinem blokadu sa boatina pa sam naišao na ovaj forum pa vidim da neki preporučuju leovinči za boatina čak neki potvrđuju tu i tmao se neki nađe začuđen koji išta zna pa pita 4t i rezonancija? pa vi ste skuteraši jadranski biseri kakvi još na svjetu viđeni nisu (vi koji znate nešto ne odnosi se na vas) evo jedna slika izašo sam na ulici i gušio se od smjeha susjedi su pozvali hitnu pozdrav i sretno vam u daljnjem friziranju

http://www.postimage.org/image.php?v=gxcgAg9

zeto:
ima za baotiana auspuh za 4T 80cc, al nema nikakva marka, dosta sličan serijskom......nije ni puno novčića, 600kn

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju