Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

IZLET u KARLOVCA i okolicu- nedjelja 6. SVIBNJA - Vespa klub i svi dobre volje

(1/4) > >>

filiplatinovicz:
PRIJEDLOG PROGRAMA

Okupljanje u nedjelju u 1o.oo sati u Koranskoj u kafiću "I" (iz Koturaške, ispred ulaza u EPH). Putno piće...
starom karlovačkom, preko Jaske, do Karlovca (zaustavljanje na prvoj benzinskoj u KA, na brzoj cesti, prije ulaska u sam grad).
Prolazak kroz grad prema Dugoj Resi. (zaustavljanje na benzinskoj na raskršću riječke i senjske ceste u Mrzlom Polju, prije Duge Rese)
Nastavak prema Belavićima, Zvečaju, Generalskom Stolu... odabir konačne lokacije prema dogovoru)
ZAHEBANCIJA I ŽDERANJE I LOKANJE I SPORTSKE AKTIVNOSTI. Polazak u Zagreb oko 18 h (Pit stop: benzinske u Mrzlom polju i Jaski).
Završetak putovanja na polazištu iza 20 sati... alternativni nastavak lokanja....

IZd:
Odličan program, šteta što nisam u Vašim krajevima... :'(

filiplatinovicz:
Je, šteta... eto, mi bili jučer na prvomajskom popodnevnom preko sljemena do stubice pa okolo u zg i bilo je guba... a do knina nam je daleko, a i vidim da se ne mozete dogovorit... Inace, ante i ja smo bili radit ludog djeda u čakovec i jucer s mrcinom na opisanom izletu i u nedjelju idemo opet... i drago nam je da se pridruži mšto vise likova

cujzek:
jel bi se i mali scooter moga priključiti il je to samo za veće dečke?

IZd:
To je za ljude dobre volje...bez obzira na veličinu  :toothy10:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju