Tehnički kutak > Tuning skutera

Problem hitno trebam pomoć!

<< < (2/3) > >>

tommy66:

--- Citat: gokiSP - 07 Srpanj, 2009, 22:17:26 ---prelistaj malo forum..ima negdje tema kako su neki spajali blokade na sf pa mozda sta pomogne..

--- Kraj citata ---
Ma upisal sam u TRAŽI na forum al izlista mi samo za limitron red, a ostalo je riječ o drugim blokadama meni treba baš
šema za ovu za zelenu i crvenu žicu znam di se spajaju al za crnu plavu i žutu neznam i još di da ubacim sklopku

I da još jedno pitanje ako zna meni je sad blokada na 8 jel se prema slovima dok zakrečeš popušta ili prema nuli?

SlowRider:

--- Citat: tommy66 - 07 Srpanj, 2009, 22:24:43 ---Ma upisal sam u TRAŽI na forum al izlista mi samo za limitron red, a ostalo je riječ o drugim blokadama meni treba baš
šema za ovu za zelenu i crvenu žicu znam di se spajaju al za crnu plavu i žutu neznam i još di da ubacim sklopku

I da još jedno pitanje ako zna meni je sad blokada na 8 jel se prema slovima dok zakrečeš popušta ili prema nuli?

--- Kraj citata ---

crna ti je masa, a na plavu se spaja prekidac (prije bih rekao tipkalo, taster) prema 12V. Kada plava zica dobije 12V onda se blokada gasi.

tommy66:

--- Citat: SlowRider - 07 Srpanj, 2009, 22:29:33 ---crna ti je masa, a na plavu se spaja prekidac (prije bih rekao tipkalo, taster) prema 12V. Kada plava zica dobije 12V onda se blokada gasi.

--- Kraj citata ---
Ej hvala ti puno znam koristim tipkalo e sad još neznam el se žuta žica kamo spaja ili ostaje nespojena ?

tommy66:
Ma ništa ne radi nisam uspio nešta fali stvarno neznam di ide ona žuta žica garant je ona kriva, ovo ostalo je 100 posto točno spojeno!!!

tommy66:
aj ljudi pomagajte sutra ujutro moram na tehnički kaj da radim!!!
Molim vas!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju