Općenito > Generalno o skuterima

piaggio vs minarelli

<< < (3/6) > >>

ivanm:

--- Citat: robert - 07 Srpanj, 2009, 18:58:11 ---u čemu bi bio problem s runnerom?
glavno da je rama i da su blokovi u dobrom stanju.

--- Kraj citata ---
zato što je star 11 GODINA i dobar je jedino ako je stajao u garaži...
sve koje sam vidio su porazbijani i krpani 20x, imaju popigane rame, felge, istrošene diskove i ovjes, trule rashladne sisteme, razlohane prijenose, varene vilice itd...
2004. je ipak 2004..

robert:

--- Citat: ivanm - 07 Srpanj, 2009, 20:17:53 ---zato što je star 11 GODINA i dobar je jedino ako je stajao u garaži...
sve koje sam vidio su porazbijani i krpani 20x, imaju popigane rame, felge, istrošene diskove i ovjes, trule rashladne sisteme, razlohane prijenose, varene vilice itd...
2004. je ipak 2004..

--- Kraj citata ---
to stoji, godine ga jebu definitivno al možda je ok  i da se sredit

ivanm:
pa to je bit, za iste pare aerox se da bolje složiti jer na starom runneru se mora još hrpa popratnih stvari staviti novo, dakle ovjes, kočnice itd...
ako je aerox očuvan i nema više od 20 000 km sve je puno lakše, a cijene tuning dijelova su iste...

SlowRider:

--- Citat: rakitje00 - 07 Srpanj, 2009, 20:05:52 ---stavi due+ nardo,tp radilica,21 frgu naturpijaj due+ koko god mozes i blokove preradi i da vidis pile..ima frend prebrutalno

--- Kraj citata ---

taj setup je postao toliko uobicajen da nije vise nesto posebno, ide se na jos jace i "krace"  :icon_biggrin:

R@kija:

--- Citat: SlowRider - 07 Srpanj, 2009, 21:27:18 ---taj setup je postao toliko uobicajen da nije vise nesto posebno, ide se na jos jace i "krace"  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

znam!!!

i ja pucam na high end jos malo dok se replica ne razleti!?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju