Tehnički kutak > Tuning skutera

Aerox - počeo zaj#bavat :(

<< < (5/7) > >>

dhorvat:

--- Citat: SlowRider - 08 Srpanj, 2009, 19:00:33 ---
--- Citat: dino73n - 08 Srpanj, 2009, 18:59:25 ---To sto ostaje gas je 100% do istrosenosti klipa i karika,klip jednostavno vise ne dihtuje u cilindru kako treba i ne moze da ostvari dovoljan vakuum da usisa dovoljno goriva da bi rado na leru kako treba,ovako usisa manje benge i stvara siromasnu smjesu od koje rastu obrtaji.

Ovu teoriju sam vise puta dokazao u praksi.

--- Kraj citata ---
Ovo je skoro pa 100% moguce u njegovom slucaju :laughing9:

--- Kraj citata ---

Ali nije  :icon_biggrin:

Jučer pogledam diznu i kroz nju se nije ništa vidlo. Zaštopana do kraja. Drugim rječima to je bio jedan od problema  :icon_thumright:

Samo kaj je problem kaj ga ni dalje nismo mogli upalit. Čak je i radio 2 sekunde i crko. To nam je dalo do znanja da nije mrtav  :dontknow:

dhorvat:
Eto danas napravio prvih par sto metara sa skuterom od nedelje.  :blob10:

Znači nije problem bio u ničem drugom nego u zaštopanoj dizni. Jedino mi nije jasan razlog zakaj se to zaštopalo.  :drunken_smilie:

Dizna je bila skroz puna i tek nakon kaj sam dva-tri puta svojski puhnul u nju se očistila. BTW. filter zraka je nakon one ljute vožnje po kiši bio pun blata i moguće da je tu nastao problem.  :dontknow: Sad je sve čisto ko suza, oprano u litri benzina  :icon_thumright:

Jedino me sad sajla zafrkava. Svugde sam ju otpustil i drži mi klipić malo u zraku i nemrem motor na ler spustit nego radi na 4 i pol tisuće okretaja i kreće pomalo  :sad3:

Lamelice sam samo okrenuo (vanjsku stranu prema unutra)  :toothy3:

malaguti f12:
slobodno im reci  ko je odkrio kvar

radomir.g:
Jesi probao sajlu popustiti na onaj sraf ispod rucice gasa..

dhorvat:
Raskopao sam sajlu, podmazao sam je, i ler je sad dobar.  :icon_thumright:

Ali! Počeo je gutat vodu, vjerojatno pušta negdje na crijevu pri cilindru ili na dihtunzima... Opet se zaštopao fergazer mada sam samo 2 kilometra napravio i čini mi se da me čeka malo veći servis  :toothy3:

Karike, dihtunzi, lamelice, čišćenje vakum pumpe i rezervara... Stiže Yasuni City R pa s time moram i prijenos štelat (nove rolice...)  :angry7:

Jesam li spomenuo već da je ovo rupa bez dna?  :icon_scratch:  :boxing: :violent1:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju