Tehnički kutak > Tuning skutera
Aerox - počeo zaj#bavat :(
dhorvat:
--- Citat: SlowRider - 08 Srpanj, 2009, 19:00:33 ---
--- Citat: dino73n - 08 Srpanj, 2009, 18:59:25 ---To sto ostaje gas je 100% do istrosenosti klipa i karika,klip jednostavno vise ne dihtuje u cilindru kako treba i ne moze da ostvari dovoljan vakuum da usisa dovoljno goriva da bi rado na leru kako treba,ovako usisa manje benge i stvara siromasnu smjesu od koje rastu obrtaji.
Ovu teoriju sam vise puta dokazao u praksi.
--- Kraj citata ---
Ovo je skoro pa 100% moguce u njegovom slucaju :laughing9:
--- Kraj citata ---
Ali nije :icon_biggrin:
Jučer pogledam diznu i kroz nju se nije ništa vidlo. Zaštopana do kraja. Drugim rječima to je bio jedan od problema :icon_thumright:
Samo kaj je problem kaj ga ni dalje nismo mogli upalit. Čak je i radio 2 sekunde i crko. To nam je dalo do znanja da nije mrtav :dontknow:
dhorvat:
Eto danas napravio prvih par sto metara sa skuterom od nedelje. :blob10:
Znači nije problem bio u ničem drugom nego u zaštopanoj dizni. Jedino mi nije jasan razlog zakaj se to zaštopalo. :drunken_smilie:
Dizna je bila skroz puna i tek nakon kaj sam dva-tri puta svojski puhnul u nju se očistila. BTW. filter zraka je nakon one ljute vožnje po kiši bio pun blata i moguće da je tu nastao problem. :dontknow: Sad je sve čisto ko suza, oprano u litri benzina :icon_thumright:
Jedino me sad sajla zafrkava. Svugde sam ju otpustil i drži mi klipić malo u zraku i nemrem motor na ler spustit nego radi na 4 i pol tisuće okretaja i kreće pomalo :sad3:
Lamelice sam samo okrenuo (vanjsku stranu prema unutra) :toothy3:
malaguti f12:
slobodno im reci ko je odkrio kvar
radomir.g:
Jesi probao sajlu popustiti na onaj sraf ispod rucice gasa..
dhorvat:
Raskopao sam sajlu, podmazao sam je, i ler je sad dobar. :icon_thumright:
Ali! Počeo je gutat vodu, vjerojatno pušta negdje na crijevu pri cilindru ili na dihtunzima... Opet se zaštopao fergazer mada sam samo 2 kilometra napravio i čini mi se da me čeka malo veći servis :toothy3:
Karike, dihtunzi, lamelice, čišćenje vakum pumpe i rezervara... Stiže Yasuni City R pa s time moram i prijenos štelat (nove rolice...) :angry7:
Jesam li spomenuo već da je ovo rupa bez dna? :icon_scratch: :boxing: :violent1:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju