Tehnički kutak > Tuning skutera
Dal je moguće????
Marino1907:
Razmišljao sam o tome kada sam ju dobio u račun ali eto stavio ju na skuter i oduševio sam se sa tim auspuhom i šta se tiče perfomansi i šta se tiče zvuka tako da nema prodaje za sada. :nono: :nono:
Šta se tiče brzine baš ću kada ulovim vremena pokušat izmjerit GPS uređajem pa javim,u svakom slučaju jako ljepo ide i nisam mogao vjerovat da auspuh toliko znači.
P:S Tražim sajlu KM/H pa ako netko ima neka ponudi :icon_thumright: :icon_thumright:
Kemo_nrg:
--- Citat: Marino1907 - 07 Srpanj, 2009, 22:33:29 ---Razmišljao sam o tome kada sam ju dobio u račun ali eto stavio ju na skuter i oduševio sam se sa tim auspuhom i šta se tiče perfomansi i šta se tiče zvuka tako da nema prodaje za sada. :nono: :nono:
Šta se tiče brzine baš ću kada ulovim vremena pokušat izmjerit GPS uređajem pa javim,u svakom slučaju jako ljepo ide i nisam mogao vjerovat da auspuh toliko znači.
P:S Tražim sajlu KM/H pa ako netko ima neka ponudi :icon_thumright: :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
ja ti u tu tvoju pricu vjerujem 2% :toothy9: , mislim da nema sanse sa auspuhom dobit 35 km/h :D sa 85 na 120 :icon_scratch:, aj kad nabavis tui sajlu stavi video
Marino1907:
Ma sajla je na mjestu meni treba sajla za drugu Runnericu.Pokušat ću to nekako snimit pa stavim video ako snimim.Znam da je za nevjerovat ni ja sam ne vjerujem ali eto skuter je oživio od kada sam stavio auspuh.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju